2777
2789
عنوان

بیا از معجزه های زندگیت بگو 💙

73 بازدید | 5 پست

امشت خیلی با خدا حرف زدم خیلی نعمت ها برامون عادی شده ولی بیان عمیق نگاهش کنیم انوقت میفهمیم معجزه ای بیش نیست 

چشماتو ببند دست بزار رو قلبت تپش قلبتو میتونی حس کنی؟ 

چقدر باور داری قلبتو خدا داره با قدرتش به حرکت در میاره 

اگه این معجزه نیست پس چیه ؟؟ 

هزار هزار معجزه خدا بهمون داده ولی همش گله داشتم ازش خدایا منو ببخش ای بخشنده ی مهربان 💙 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

ندیدم:)

حتی تپش قلبتو ؟ 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معجزه زندگیم خودمم ک هر لحظه باخودمم هم پا

ی دختر هنرمند ورزشکار وباهوش با کلی رویاهای  قشنگ 💕 ویولنیست 🎻مربی شنا وفیتنس🏊‍♀️🏋‍♀️نیمچه زبان بلد انگلیسی و فرانسه😉نیمچه خیاط و گاها عکاس📸 در رویای پزشک شدن 👩‍⚕️

سلامتی خودم اولین معجزه بودن سایه مادرم روی سرم  سلامتی اعضای خانواده ام اینا بالاترین معجزه ...

بله واقعا همیطور 

خدا پدرتونو بیامرزه 

سایه مادرتون مستدام