2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مننننن

😂داداشم میگه برو تست بازیگری بده،باور نمیکنن دست خودم نیست،وقتی خیلی ترسیدم و ناراحتم همراه گریه میخندم،شدیدا🤣🤣فکر کن صورتم خیسه قهقه میزنم

یبار تو زندگیم استرس شدید گرفتم 

تموم ناخنامو با دندون تند تند میجوییدم و موهامو چنگ میزدم حتی یادمه اونروز بارون میومد رفتم زیر دوش حموم با شال و لباس بودم خیس خیس شدم بعد رفتم زیربارون بعد با همون لباسا برگشتم تو اتاق گوشه اتاق کز کردم بدون هیچ فکری نیممممم ساعت ب دیوار زل زدم

اینم بگم بعدش ی سرمای مشتی خوردم قشنگ از خجالت خودم درومدم

من خیلی روانی تررم😂

یبار تو زندگیم استرس شدید گرفتم  تموم ناخنامو با دندون تند تند میجوییدم و موهامو چنگ میزدم حتی ...

همه ازین کارا میکنن فقط خبر نداریم،همه آدما رنج میکشن.‌‌‌...و دردا هم قائل مقایسه نیست درد هرکی واسه خودش خیلی سنگینه.‌‌‌.‌‌‌.‌