2777
2789

یکساله طبقه بالای مادرشوهر میشینیم صبح که پا میشه میاد اینجا تا غروب ، بقیه جاری هام خونشون دوره راحتن من گیر اینا افتادم ، سرکار میرم معلمم خسته و کوفته میام باید بشینم پای صحبتای اینا روزای تعطیلم کلا میان بالا خونه ما 😭 نصف شبا که نگم هرشب زنگ میزنن بیا فشار مونو بگیر 

ماهی ۵،۶ تومن از حقوقم پس انداز میکنم ولی نمیدونم چجوری جمع کنم که بشه ۱۰۰ تومن حداقل بتونیم بریم ، حقوق شوهرمم همش میشه قسط … با این پس انداز کمم راهی به ذهن تون میرسه تا ۵،۶ ماه دیگه بتونم برم؟

عزیزم سخته میدونم 

نمیشه همین خونه ک توشی رو بدی اجاره بااجاره این خونه و پس اندازت خونه بگیری

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بمیرم برات هفت هفته روزی ۱۴۰۰ صلوات بفرست . بدون وقفه هر روز بفرست ان شالله که خونه خوب گیرت بیاد

خدا نکنه عزیزم . حتما میفرستم چاره ای ندارم همش در حال دعا کردنم شما هم برام دعا کن لطفا🥺

خدا نکنه عزیزم . حتما میفرستم چاره ای ندارم همش در حال دعا کردنم شما هم برام دعا کن لطفا🥺

منم طبقه بالا خونه مادرشوهرمم 

مثل خانواده شوهر شما مزاحمت ندارن خیلی خوبن ولی گاهی به شدت دلم میخواد فقط از اینجا بمیرم

خودت بگو خسته ام مامان جان میخوام بخوابم میخوام حموم برم با مهربونی توجیه اش کن زیاد نیاد بالا‌.

پولم که نداری کجا بری مفت نشستی دو سه سال تحمل کن یکم پول جمع کن شاید خریدی

نه اونا ام هر کدوم ۴،۵ سال اینجا ک من هستم نشستن بعد رفتن

خوب اونام تحمل كردن شرايط ازقبل نگفت همسرت باهاش ازدواج كردى ميدونم سخت عزيزدلم خوب پول جمع كنى 4سال پول بيشترى جمع ميشه خونه دوبلكس بهترى ميتونى بخرى