2777
2789
عنوان

حق با کیه؟ بیاید ــ

123 بازدید | 24 پست

امروز دختر خواهرم بهم زنگ زد فقط گریه میکرد گفتم چیشده گفت مامانم دیوانم کرده ۱۹سالشه کارش تولید محتوا و ایناس میگف مثل اینکه دیروز قرار بوده بره پاسداران اما چون دوره میخواسته با مترو و بی ارتی بره اما خواهرم نمیزاره، ناراحت شده بود میگف گفته میری اونجا بلد نیستی مثل گاو میمونی خفتت میکنن تو مترو پر متجاوزه  میخواسته با برادرش بره سینما مادره نزاشته میگف الانم میخواستم برم پیاده روی گیر داده به لباسام میشناسمش بچه خیلی نجیبیه اما خواهرم خیلی محدودش کرده باهاشم حرف زدم قانع نمیشه میگه جامعه پر گرگه اخه خب بچه باید وارد جامعه بشه که بتونه از پس خودش بربیاد قبول نمیکنه به نظر شما حق با خواهرمه؟  این بچه یه دوست نداره نگرانشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از طرفی حق داره

از طرفی حقم نداره

اینو از طرف خودم میگم که هم سن و سال خواهرزادتم مامان بابای منم خیلی محدودیت دارن برام ولی باهاش کنار اومدم :(افسردگی گرفتم حموم خودمم بزور میرم)

حق با خواهرت نیست اصلا اگه جامعه پر گرگه که کل مردم باید قرنطینه بشن بشینن تو خونه هاشون.. به جاش باید جوری دخترشو به بار بیاره و تربیتش کنه که بتونه از خودش محافظت کنه نه ازش ی بزدل ترسو بسازه

مملکت داغون.  امنیت نیست. دختره تو شهرک ما دزدیدن.  عکس بزارم؟

اره بزار

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺

هووووووف

خوب اینجوری میشه یه بچه عقدایی و فردا پس فردا تو جامعه بهش میگن اُمُل ...چرا؟چون چیزی از دور و اطرافش نمیدونه 

محدود کردن هم حدی داره😑

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
حق با خواهرت نیست اصلا اگه جامعه پر گرگه که کل مردم باید قرنطینه بشن بشینن تو خونه هاشون.. به جاش با ...

دیدی اسی گفت دختره نجیبه

مشخصه دختر ساده و سر به زیری هس

مادرش ۲۰ سال جوونیشو گذاشته دختر دسته گل بزرگ کرده

انصاف نیس اینطور وارد جامعه شه بدبختش میکنن دورازجون