2777
2789

هیچ وقت از من تعریف نکرده ونمیکنه فقط دنبال  سوتی هست مسخره کنه هیچ وقت از من تشکر نکرده فقط بی چشم ورویی. فقط دنبال بهانه وایراده که سرکوفت بزنه من براش کم نزاشتم الان 12ساله ازدواج کردم از خیلی از ارزوهام بخاطرش گذشتم کارمند بودم وکلی کمکش کردم ولی اون هیچ کدوم اینا رو نمیبینه اصلا خوبیای منو نمیبینه چشمش فقط نواقصو میبینه که مسخره کنه خیلی از خودراضیه 2تا بچه دارم همیشه ارزوم بود که باعشق ازدواج کنم تو زندگیم عشق ومحبت باشه ولی نیست اصلا نیست تا حالا هزار دفعه در این مورد باهاش صحبت کردم ولی فاییده نداره بازم منو مسخره میکنه خانمها چکار کنم چه برخوردی باهاش کنم که این رفتارشو درست کنه 

خدایا شکر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۲ سال ب این بلوغ نرسیده ک زندگی مشترک یعنی توش عشق و محبت باید باسه بعد این هم فک نکنم درست بشه. تجربه ای ک زندگی بقیه دیدم

چون با مشاوره و حرف زدن خودت درست نمیشه تا خودش نخاد

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

با مشاور صحبت کردین ؟ 

باید به شناخت برسید 

اینکه در چه مواقعی و برای چی اینکارو می‌کنه 

آیا از این کار لذت می‌بره یا از شما انتظار کاری یا چیزی داره که وقتی انجام نشه اینکارو می‌کنه 

با رصد کردن این موارد بهتر میشه علت رو ریشه یابی کنید 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

دوازده ساله این مشکل رو باهم دارید تازه یادتون افتاده حلش کنید؟اونم باوجود دو تا بچه؟! خدایی شما زنای نی نی سایت یه حرفایی میزنید آدم نمیتونه باور کنه! خانوم باید بری پیش مشاور خب باید کاری کنید به خودش اجازه نده ذره ای شمارو مسخره کنه.حتما جلوش ضعف دارید یا اعتماد به نفستون خیلییی پایینه

چرا بعد ازدواج عشق از بین میره؟😑😑😑

والا ما ۱۰ سال باهمیم هرروز بیشتر میشه. اینجور افراد از نامزدی و عقد ب این شکل هستن . 

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

با مشاور صحبت کردین ؟  باید به شناخت برسید  اینکه در چه مواقعی و برای چی اینکارو می‌کنه& ...

لذت میبره کلا ادم شوخی هست ولی دیگه خیلی شوخ همش داره مسخره همه میکنه 

خدایا شکر 
دوازده ساله این مشکل رو باهم دارید تازه یادتون افتاده حلش کنید؟اونم باوجود دو تا بچه؟! خدایی شما زنا ...

تاپیکای قبلی منو بخونی میفهمی فیلم نیست عزیزم من خیلی سعی کردم حل کنم ولی متاسفانه نشد شوهرم سر سوزن نسبت به 12سال پیش تغییر نکرده خودش میگه خدا هم نمیتونه منو عوض کنه من فقط دنبال زندگی خودم وبچه هام بودم ونمیدونم چرا نسبت بهش اینقدددر سرد شدم 

خدایا شکر 
دوازده ساله این مشکل رو باهم دارید تازه یادتون افتاده حلش کنید؟اونم باوجود دو تا بچه؟! خدایی شما زنا ...

من شاغل بودم با درامد خوب ضعفی هم ندارم ولی اون هیچ موقع نخاسته خوبیای منو ببینه عین خانوادش مادرشوهرمم اینجوریه فقط خودشونو همه چی تموم میبینن 

خدایا شکر