2777
2789
عنوان

چرا به کسی ک 3.4 تا دوس پسر داشته میگین لاشی!؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 53 پست
دنیا چقدر عجیب شده توی آمریکا هم به دختری که با چند تا پسره میگن خراب، بچ 

بچ یا خراب یعنی کسی که کارش گرفتن پول گرفتن در ازای رابطه ی جنسیه نه دختری عاقل و مستقلی که سعی داره ادم زندگی شو پیدا کنه ، حالا این وسط ممکنه اشتباه هم داشته باشه

تکاپو برای نجات ✨️
دختر اگه بخواد درس عبرت بگیره بعد همون دوستی اول دیگه نمیره سمت این غلطا چون میدونه اول و آخر خودش ض ...

برای ازدواج در ارتباط بوده خب!!! سنتی و چشم و گوش بسته باشه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیت با دوستی فرق میکنه . دوستی حداقل دو ماه طول میکشه 

دیت یعنی تو با طرف چندین جلسه میری بیرون حالت یه کوچولو رسمی حرفاتونو میزنید و اشنا میشید بعد تصمیم میگیرید برید تو رابطه ی دوستی ، حالا وقتی رفتید تو دوستی می سنجید که اون رابطه واستون جواب میده یا نه

تکاپو برای نجات ✨️
چ جالب تو امریکا ب دختری ک همزمان با چند نفره یا فقط برای س ک س با دختراس میگن بچ

اگه به نظر خودت کار بدی نکردی و حس درونی و واقعیت اینه

اشکال نداره اگه خواستگار بوده همزمان سه چهار تا مشکلی نداره ولی همزمان با چند پسر لاس زدن کار خوبی نیست 

نظر بقیه هم برات مهم نباشه

اگه به نظر خودت کار بدی نکردی و حس درونی و واقعیت اینه اشکال نداره اگه خواستگار بوده همزمان سه چهار ...

خب منم منطورم لاس زدن یا کارای خراب نبود ولی بعصیا اینو بد میدونن! 

برای ازدواج در ارتباط بوده خب!!! سنتی و چشم و گوش بسته باشه؟ 

پسره هم قصدش ازدواج بوده ؟! قول میدم نبوده . اگه بود بعد یه ماه از طریق خانواده میومد جلو . وگرنه حتی بودن کسانی ک دختر و پسر زیر نظر خانواده دو سه ماه با هم در ارتباط و اصطلاحا نامزد بودن ولی دیدن بهم نمیخورن بهم زدن 

پسره هم قصدش ازدواج بوده ؟! قول میدم نبوده . اگه بود بعد یه ماه از طریق خانواده میومد جلو . وگرنه حت ...

تو از کجا میدونی نیومده جلو؟!  حتما هم نباید بعد ی ماه باشه ک

من بوده دو سه ماه با یکی بودم خوشم نیومده کات کردم

چ جالب تو امریکا ب دختری ک همزمان با چند نفره یا فقط برای س ک س با دختراس میگن بچ

حتی برای ازدواج هم تو ایران بعضیاشون به س ک س خام میشه مگه اینکه دختر خیلی مدیریت کنه تو آمریکا چند بار می‌رن بیرون یدفه نمیگم بیا خونه م ولی تو ایران هرکسی قابل اعتماد نیست البته اگه هم زمان با چند نفر باشه ک هرزه نیس ولی اگه هم زمان باشه حتی برای انتخاب و قصد ازدواج هرزه س به قصد ازدواج باشه بدتر هس چند نیرو تو آب نمک میخوابونه اونام قصدشون جدی موقعیتای دیگه رو از دست میدن اخلاقی نیست این کار 

بچ یا خراب یعنی کسی که کارش گرفتن پول گرفتن در ازای رابطه ی جنسیه نه دختری عاقل و مستقلی که سعی داره ...

خب گفت همزمان با چند پسر بودن

مگه خراب بودن فقط به رابطه جنسی داشتنه؟

برو به مامانت و فامیلت بگو دختری که همزمان با چند پسره چیه  

حتی برای ازدواج هم تو ایران بعضیاشون به س ک س خام میشه مگه اینکه دختر خیلی مدیریت کنه تو آمریکا چند ...

خودت میگی بعصیاشون

قرار نیس با هرکی دوس باشیم و باهاش س ک س کنیم

خب گفت همزمان با چند پسر بودن مگه خراب بودن فقط به رابطه جنسی داشتنه؟ برو به مامانت و فامیلت بگو د ...

همزمان با چند نفر بودن اره لاشیه ولی فکر کنم منظور استارتر دختری بوده که مثلا با چند تا پسر تو زندگی ش دوست بوده

تکاپو برای نجات ✨️