2777
2789
عنوان

کمپین،نه به تاپیک های غمگین❌🙄

98 بازدید | 5 پست

بیاین باهم یه کمپین راه بندازیم 

دیگه تاپیک های غمگین و انرژی منفیو نخونیم و باعث بازدید بالا نشیم 

به چند دلیل 

۱_انرژی منفیش به شدت برمیگرده به خودتون و زندگیتون شاید فکر کنید فقط می‌خونید و رد میشین ولی چه ناراحت بشین و نشین انرژی منفی که با خوندنش رو مغزتون میشینه کل روزتونو خراب میکنه 

حیف روحیتون نیست؟؟؟؟

۲_من تجربه چندسالم میگه خیلیاش دروغه و چهارتا ادم بیمار برای پربازدید شدن داستان میسازن بارها هم خودمون دیدیم همچین چیزیو 

۳_همه تو زندگی مشکل دارن چرا باید مشکلاتی مثل خیانت,دعوا،اخلاق ورفتار های بد،کتک و کتک کاری و.خاطرات بد دیگرانو رو بخونیم ؟خودمون کم گرفتاری داریم حالا غصه یکی دیگه هم که کاریم ازمون برنمیاد و بخوریم؟

بقیه دلیل هارو شما بگین ...

من خودمم دیگه از مسکلات نمینویسم🙏🏻☺️

شما درست میگید.. ولی واقعا کسایی ک جایی و ندارن واسه درد و دل چیکار کنن.. اینجام حرف دلشون و نزنن ک ...

خب بزنن ولی دلیل نداره انتظار داشته باشن چند هزار نفر بخونن اونایی که دوست دارن انرژی منفیو میخونن به نظرم کافیه براشون و اینکه شما ببین اگه جایگاهت عوض بشه اون ادم میشینه غصتو بخوره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته

من که دارم میرم از سایت. کاربریم هست فقط یه مدت میام. باز میرم. یا مواقع ضروری میام

خیلی حس خوبیه. باور کن. وقتی از نی نی سایت بری می‌فهمی که بهترین تصمیم رو گرفتی

از نظر من آدما وقتی چشماشون پر اشکه و برق میزنه و همزمان دارن میخندن، خیلی خوشگل میشن. من اون لحظه رو از نوع شادش براتون آرزو میکنم 🌿..