2777
2789
عنوان

ایروبیک یا بدنسازی

103 بازدید | 19 پست

بچه ها من ۶۸کیلو ام و قدم ۱۶۶هستش،در حالت کلی چاق نیستم ولی میخوام لاغر تر شم....ایروبیک خوبه یا بدنسازی؟

ایروبیک برم سایز با سن و ایناام کوچیک میشه؟اخه نمیخوام کوچیک شه....بدنسازی ادمو لاغر میکنه؟

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لاغری ایروبیک بخوای خوش فرم شی بدنسازی البته بدنسازیم لاغر میکنه ولی همون ایروبیک برو یا فیتنس

فدایت....پس برم ایروبیک لاغر ک شدم ماه بعد برم بدنسازی😀

اره با سنت و همه جات با جفتشوم لاغر میشه ولی تو بدنسازی میتونی با عضله سازی دوباره بسازیشون

اووووف همون یذره ام ک هست لاغر میشه پس🤦🏻‍♀️😄

آره ایروبیک کم میکنه برای وزنتم ایروبیک مناسبه بدنسازی باید دائم بری اگه نری بعد یه مدت بدنت شل میشه

قربونننت پس میرم ایروبیک مرسی

trx برو هم لاغر میشی هم فرم میگیری من کمرم ۶ سانت باریک تر شده اما باسن حجم میگیره الان خیلی ورزشای ...

جدی؟؟؟چقدر خوب من همینجوریشم سایز باسنم زیاد نیست نمیخوام کمترم بشه 

بعدیکماه قرار نیست بهش برسی ۴ ماه برو ایروبیک بعدش برو بدنسازی یا فیتنس

اره اولش چند ماه چربی سوزی برم بعدش میرم بدنسازی...ماه قبل ۶۶کیلو بودم میرفتم بدنسازی امروز دیدم شده ۶۸🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️گفتم یچیز دیگه برم