2777
2789
عنوان

دیروز ترکوندیم❤❤❤

40 بازدید | 16 پست

سلام

جاتونعاقا عااااالی بود

جاتون خالی دیروز با فامیلامون رفتیم پارک ابی و سوار یو شدیم.من عقب نشستم .وقتی سر خردیم سرم پرتاب شد به عقب جیغ تو دهنم موند😁😁😁 از بس شکه شده بودم نه میتونستم دهنمو ببندم نه سرمو صاف کنم نه جیغ بکشم.😂😂😂😂

خلاصه اومدیم پایین کرممون وول خورد و گفتیم دوباره بریم😈

ایندفه من جلو نشستم ...چشمتون روز بد نبینه تا یکم جلو رفتیم سریع اشهدمو خوندم،منو عقبیم چنان عربده میکشیدیم همه نگامون میکردن😂😂😂😂😂

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عاقا بعدش گفتیم بریم سوار یچیز دیگه بشیم یه سرسره بود تو بالاترین نقطه رویاز بود گفتیم این کم خطره!

حالا بماند من از بلندی میترسم و رفتم بالا پاهام شروه کرد به لرزیدن😱

تو صف بودیم که چشممون خورد به اونایی که سر میخوردن 😨😨😨😨

به طرز وحشیانه ای سرعتشون یهو زیاد میشد،منکه رسما جیشم گرفته بود.

همراهانو زودتر فرستادم دیدم جیغشون شبیه کساییه که میگن غلط کردم!😭😭😭😭

من که رفتم اولش خوب بود یهو سرعتش زیاد شد منم فقط جیغ میزدم هی با سرعت کج و صاف میشدم.چشامم بزور باز نگه داشته بودم که بفهمم که وارد اب میشم نفس بگیرم.ولی هیچ فایده ای نداشت و محکم پرتاب شدم تو اب.همراهام سریع اومدن کنارم گفتن وای چطوری افتادی تو اب😰😰تا اینجاها که ما واساده بودیم اب پخش شد😂😂😂😂

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

بچها باشین بقیشو بگم😂😂😂

عاقا بعدش گفتیم بریم سوار یچیز دیگه بشیم یه سرسره بود تو بالاترین نقطه رویاز بود گفتیم این کم خطره! ...

😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨

منُ اینجا میبینی میسوزی؟؟.                                بِسوز بِسوز که داری خوب میسوزی😉✌
من عاشششقشم....چاله فضایی ک نفسم میگیره

چاله فضایی نذاشتن برم گفتن فقط هشتاد کیلویی ها میتونن😡😡

بعدش که دیدیم سرسره سرباز  میترسیم ازش بیرون بیفتیم گفتیم بریم اونایی که سربسته ان.یکیو هم که شیب ملایمی داشت انتخاب کردیم.

تا رفتم تو دیدم یا خدا سیاه ظلمات😱

اصلا هیچی معلوم نبود مث قبر.برخلاف ظاهرش که شیب ملایمی نشون میداد خیلیم سریع میرفت.منم همش حولسم بود نفس بگیرم اما هیچی معلوم نبود و یهو افتادم نزدیک بود سرم بخوره به کف!

نمیدونم چرا شتاب من انقدر زیاد بود!

سر یکدو از سرسره ها یه خانومه نصف تنش رو سرسره بود با یه دست هم میلرو داشت میترسید بره جیغ میکشید😂😂 باهاش حرف زدیم قانع شد ول کرد ولی جیغ میزدا

از همه قسمتاش بهتر،قسمت موج و ساحلش بود.ادم فک میکرد واقعا تو دریاست،خیلی خوب بود .کلی ریلکس شدیم و همدیگرو ماساژ دادیم.شیش ساعت تو اب بودیم.سوتی هم که یاران دست به نقد داشتن فرت و فرت رونمایی میکردن😒

این بود اردوی یک روزه من.😘