2777
2789
عنوان

اصلا دلم نمیخواد.مجبورم انگار

118 بازدید | 15 پست

سلام.

ما نامزدیم و قرار بود عید فطر بریم مشهد ولی یهو خواهر شوهر و برادرشوهرم برنانه شمال گذاشتن و مادرشونم بردن . حالا شوهرم گف چون انبار و خونه رو نمیتونیم ول کنیم کسی نیس نمیریم . 

از طرفی مادرشوهرم بعد سفر شمالش رفته تهران خونه دخترش و هنوز اونجاس 

کلا هم به دلایلی ازش خوشم نمیاد و خیلی با هم حرف نمیزنیم و اینو بگم من جند بار رفتم مسافرت یا هفته ای نبودم با من تماس نگرفته 

حالا شوهرم چندین بار پیله شده ک چرا زنگ نزدی خبر مامانمو بگیری و این حرفا 

منم اصلااا دلم راضی نمیشه. تقریبا متنفرم ک الکی زنگ بزنم و ابراز دلتنگی کنم وقتی تازه دارم طعم زندگی رو میچشم

ولی از طرفی شوهرم .....

یه دلم میگه زنگ بزنم به خواهر شوهرم و حال اونم بپرسم کنارش. نظرتون چیه ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بودم نمیزنگیدم من مثل خودشون باهلشون رفتار میکنم اول زنگ میزنم اگه زنگ نزنن دیگه نمیزنم ب شوهرمم میگم خودش درک میکنه وقتی با منطق میگم چرا اونا نمیزنگن وقتی من بهشون میزنگم ولی اونا نمیزنن ت ام بگو

بالاخره من و عشقم هم مامان و بابا شدیم خداجونم هرکی ک ارزوشه کـ مامان و بابابشه رو بهش ی نگاهی بنداز..آمین
اگه دلیل خپبی برای حرف نزدن باهاش داری حق داری اگه نه فوقش ب خواهرش زنگ بزن و احوال مادره رو هم بپر ...

داستانش تو تاپیکام هست

باعث دعوای من وشوهرم شده دام صاف نمیشه 

من بودم نمیزنگیدم من مثل خودشون باهلشون رفتار میکنم اول زنگ میزنم اگه زنگ نزنن دیگه نمیزنم ب شوهرمم ...

شوهرم همیشه میگه تو دست پایینو بگیر با مامانم پیرزنه و این حرفا از خودش دلیل میسازه برام 

ولیدخواهر شوهرام با اینکه نن زیاد اهل زنگ زدن و اینا نیستم خبرمو میگیرن همیشه

ولی اگه خواستی حتما جلو شوهرت بزنگ 

اتفاقا میخوام زنگ بزنم خواهر شوهرم یه احوالمرسی الکی از مامانش بونم بعد شبش بگم امروز زنگ زده بودم تهران همه خوب بودن خداروشکر سر و ته قضیه رو هم بیارم 

وگرنه جلو اون مجبورم با نادرش حرف بزنم   

شوهرم همیشه میگه تو دست پایینو بگیر با مامانم پیرزنه و این حرفا از خودش دلیل میسازه برام  ولید ...

حتما جلو شوهرت بزن ولی خوب حق بده مادرشوهرتم خوب سنی ازش گذشته

بالاخره من و عشقم هم مامان و بابا شدیم خداجونم هرکی ک ارزوشه کـ مامان و بابابشه رو بهش ی نگاهی بنداز..آمین
اتفاقا میخوام زنگ بزنم خواهر شوهرم یه احوالمرسی الکی از مامانش بونم بعد شبش بگم امروز زنگ زده بودم ت ...

خوب با مادرشم حرف بزن چی میشه ب جاش جلو شوهرت شوه ت میفهمه بهش ارزش قایل شدی بعد اینکه قطع کردی بگو من بهشون اهمیت میدم دوس دارم اوناهم ب من بزنگن بزار شوهرت بفهمه ک بخاطر اون زنگیدی

خوب با مادرشم حرف بزن چی میشه ب جاش جلو شوهرت شوه ت میفهمه بهش ارزش قایل شدی بعد اینکه قطع کردی بگو ...

آره میشه زنگ بزنم بعدش گلایه کنم 

مثلا بگم با اینکه اون بمن زنگ نمیزته دررهیچ شرایطی من زنگ زدم 

یا غیر مستقیم بگم ؟ البته شوهرم میدونه دل پری از مادرش دارم 

آره میشه زنگ بزنم بعدش گلایه کنم  مثلا بگم با اینکه اون بمن زنگ نمیزته دررهیچ شرایطی من زنگ زد ...

نه زنگ بزن جلو خودش بعد با مهربونب خالص بگو من نمیدونم انقد ک مادرتو دوس دارم قلبی و بهش میزنگم مادرت زیاد ب من توجه نمیکنه خوب منم عروسشم دلم میخواد بهتر از این رفتار کنه ولی گلایه و دعوا نکن خیای با مهربونی بگو

نه زنگ بزن جلو خودش بعد با مهربونب خالص بگو من نمیدونم انقد ک مادرتو دوس دارم قلبی و بهش میزنگم مادر ...

مرسی گلم 

فردا جمعه س جلو خودش زنگ میزنم 

بلکه دلش آروم بگیره انقد مستقیم و عیر مستقیم میگه