2777
2789
عنوان

دختره احمق چرا این حرفو زد؟! 😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 35 پست
اصن من پرام ریخت اینو گفت جالبه دختر بدیم نیس

به دختر خوب و بد نیست ما تو فامیل زیاد داریم خانمه ۴۰ سالشه اصلا طرز درست صحبت کردنو بلد نیست یه دفعه میپره وسط یه حرف بی ربط و زشتی از تو دهنش درمیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر لقده ای و چقدر احمق ک این عققده هارو نشون میدن

دیه وقتی چیزی زیاد بهت فشار بیاره همینه فقط چیزی میگی خالی بشی من خودم خیلی لاغرم ۴۷ کیلو یه فامیلی داشتم شاید قدش ۱۴۷ وزنش ۷۰ خداشاهده من اصلا اهل دخالت تو ظاهر دیگران نیستم بعد این تووجمع میگفت خداروشکر منکه همه چیم عالیه بدبخت اینایی ک لاغر هستن هیچی بشون نمیاد

دیه وقتی چیزی زیاد بهت فشار بیاره همینه فقط چیزی میگی خالی بشی من خودم خیلی لاغرم ۴۷ کیلو یه فامیلی ...

وااای ما ی همسایه داشتیم همقد من 98 کیلو بود هی میگفت خداروشکر دخترم سر و سینه داره من پرام میریخت اصن!!! داداش منم 100 کیلو باشه سر و سینه درمیاره خب