2777
2789
عنوان

کک مک

298 بازدید | 28 پست

خانوما دخترم نه سالشه صورتش داره کک مک میزنه چکار کنم😭خودمم دارم اما خیلی برام سخته دیدن کک مک روی پوست سفید و خوشگل دخترم.آیا کسی رو سراغ دارید که کک مک بچش خوب شده باشه یعنی فایده ای داره که ببرم دکتر؟میترسم بدتر بشه😭از بچگیش امتحان کردم چندبار ضد آفتاب براش زدم اما بخدا بعدازین که براش میزدم میرفت بیرون میومد تا دوروز بعدش خال ریز و کک مک میزدتصمیم گرفتم نزنم براش

یه جوری تایپیک زدی خدای نکرده دور از جونش انگار بیماری داره  کک و مک نمیره هیچ وقت  رفتا ...

جلو دخترم این حالمو بروز نمیدم همیشه بهش میگم تو زیباترینی😔خانواده شوهرم خیلی برای صورت خودم مستقیم و غیر مستقیم مسخره میکردن،الان اگه دخترمم ببینن و واکنش نشون بدن دخترم داغون میشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جلو دخترم این حالمو بروز نمیدم همیشه بهش میگم تو زیباترینی😔خانواده شوهرم خیلی برای صورت خودم مستقیم ...

آفرین بهت 

دهن بیشعور و بی مغز رو هیچ جوری نمیتونی ببندی

ولی اگه به دخترت اعتماد به نفس بدی خودش جوابشون رو میده

آفرین بهت  دهن بیشعور و بی مغز رو هیچ جوری نمیتونی ببندی ولی اگه به دخترت اعتماد به نفس بدی خ ...

اره من خودم در ظهر خیلی محکم هستم اینو سعی میکنم ب دخترمم یاد بدم که بدونه هرجوری هست باارزشه اما با دیدنش بندبند وجودم بریده میشه متأسفانه توی جامعه ی ما خیلیا از روی پوست و زیبایی با آدم صحبت میکنن ورفتارمیکنن ،کاش راه حلی برای کک مک وجود داشت از آینده میترسم ،میترسم که گوشه گیر بشه ناراحت بشه 😭

منم از مامانم کک و مک به ارث بردم

نمیگم دوسش دارم

اما خیلی هم اذیتم نمیکنه

ضدافتابو قطع نکن چون بیشتر میشه

به حرف فک وفامیلم اهمیت نده هرچی گفتن باخنده جواب بذه حتی بگو این رووزا مردم میرن کک و مک تتو میکنن و یکی از معیارهای زیباییه ،،،مام که خدا دادی زیبا هستیم

کلا به یه ورت بگیر به دخترتم از الان یاد بده به نظر هیچ کس اهمیت نده یه گوش درو یه گوش دروازه رو یادش بده حتی یادش بده جواب هر ابلهی رو نده

منم از مامانم کک و مک به ارث بردم نمیگم دوسش دارم اما خیلی هم اذیتم نمیکنه ضدافتابو قطع نکن چون ب ...

عزیزم حس میکنم خانومه خیلی زیبایی هستی،سعی میکنم همین کارو کنم بهش روحیه میدم و نمیزارم جلوی کسی کم بیاره،اما ضد آفتاب رو مطمئنم هرموقع براش زدم کک مک و خال بیشتری زده برا همین دیگه نمیزنم براش  

عزیزم حس میکنم خانومه خیلی زیبایی هستی،سعی میکنم همین کارو کنم بهش روحیه میدم و نمیزارم جلوی کسی کم ...

⁦❤️⁩😍😘

عزیزم حالاکه اینطوره ببرش پزشک متخصص ببین ایراد چیه

شاید یه محصول مناسبی براش باشه که دکتر معرفی کنه

اما درکل همیشه به دخترت یاد بده اعتمادبنفس داشته باشه هرکس هرچی گفت تو خودت ازدخترت طرفداری کن باخنده و همش از دخترت تعریف کن ،نزار افکار مسموم بقیه ذهنیت دخترتو الوده کنه

یادش بده ظاهرو خدا افریده

درضمن نگران هم نباش برذگتر که بشه میتونه لیزر کنه و مراقبت کنه یمدت میره لک ها 

خیلی کارا میشه کرد ولی الان اصلا بچه رو وارد این وادی نکن که از ظاهرش زده بشه نزار هیچکس هم این افکارو بهش القا کنه

همش از زیباییش بود از چهرع و اخلاق زیباش و‌اینکه خودش مهمه و مردم فقط حرف میزنن و میرن اینم باید نشنیده بگیره

⁦❤️⁩😍😘 عزیزم حالاکه اینطوره ببرش پزشک متخصص ببین ایراد چیه شاید یه محصول مناسبی براش باشه که دکت ...

باشه عزیزم ممنون از دلگرمی که بهم دادی.یه متخصص خوب باید پیدا کنم و ببرمش .امیدوارم بتونم دخترموقوی بار بیارم که اصلا ازرفتار اطرافیان افسرده نشه مطمئنم باید اول خودمو قوی کنم و بعدهم دخترم

باشه عزیزم ممنون از دلگرمی که بهم دادی.یه متخصص خوب باید پیدا کنم و ببرمش .امیدوارم بتونم دخترموقوی ...

اره عزیزم در کنار ظاهرش خیلی ببشتر مراقب شخصیتش باش و قوی بارش بیار

کک و مک نقص نیس

که حتی اگر نقص هم بود نباید بزاری بچت بااین نقص ها توزندگیش خورد بشه و احساس خود کم بینی کنه

عزیزم این مربوط به ژن هست چون خودتونم دارین دکتر فایده نداره اقواممون هم مث شما بود مشکلش دکتر همینو ...

خیلی بده .

درست میگید چون مادرمم خیلی کم کک مک داره اما من زیاد دارم حتی لیزر هم کردم و بی فایده بود.گفتم شایدچون سنش کمه و تازه زده بشه کاری براش کرد ، ای کاش دخترم هم بیشتراز این نزنه

اره عزیزم در کنار ظاهرش خیلی ببشتر مراقب شخصیتش باش و قوی بارش بیار کک و مک نقص نیس که حتی اگر نقص ...

باشه خدا کنه بتونم.

خداروشکر خودش اصلا این چیزا براش مهم نیست اما من یادمه کوچکتر بودم که کک مک زدم خیلی بهشون فکر میکردم و بدم میومد ازشون.دخترم اصلا براش مهم نیست حتی توی ایینه نگاه میکنه ب خودش لبخند میزنه و از قیافه خودش تعریف میکنه،این رفتارشو دوست دارم و باید بهش کمک کنم همینجور بمونه و از خودش لذت ببره😢