2777
2789

امروز تعریف میکرد که ما واسه کارورزی می‌رفتیم یه مرکزی 

یکی از کیسای اونجا یه پیرمرد پنجاه ساله بوده که بیست سال پیش برادرش آوردتش اونجا گفته برادرم اسکیزوفرنی داره توهم زده میگه که من تو آلمان درس خوندم اونجا دانشگاه تدریس میکنم مدرک دارم 

از سی سالگی تا پنجاه سالگی گذاشتنش اونجا 

می‌گفت مرده هر وقت باهاش صحبت میکردن راجب تاریخ و مدرک و جایی که درس میخونده یه چیز ثابتی رو می‌گفته ینی حرفایی که بیست سال پیش راجب استاد دانشگاه بودن می‌زده الانم میزنه 

بعد بیست سال براش یه بسته پستی اومده که برادر زادش تمام مدارک رو برای اون مرکز فرستاده که ثابت می‌کرده عموش واقعا آلمان استاد دانشگاه بوده و اونجا درس خونده و تاریخ و شواهد دقیقا همونایی بوده که پیرمرده تو این بیست سال ادعا می‌کرده 🙃

براش پرونده قضایی تشکیل دادن فهمیدن

بابای این دو تا داداش فوت شده ، داداش مرده برای اینکه ارث و میراث به برادرش نرسه این کارو باهاش کرده 

چه داداش خوبی

چه روانشناسای حاذقی

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر عجیب و ساده 

از اين جهت میگم که خیلی راحت میتونستن این 20 سال اونجا نباشن با توجه به دانش و علم بالاشون

ولی اینور که مشهوده خیلی راحت ایشون رو تو اون مرکز نگه داشتن.. 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

من شغلم اینه

تو بیمارستان کمسیون پزشکی تشکیل میشه به این سادگی ها نیست، هیستوری خانواده رو چک میکنن. صحبت میکنن با طرف متوجه میشن دروغه، خیلی هم ساده میشه فهمید

شاید واقعا تریت های اسکیزوفرن رو داشته، و تو سن بالا مبتلا شده، دلیل نمیشه کسی که مدارج بالای علمی داره بعدها بیمار نشه

یه کم دور از واقعیت بود یا اینکه پزشکای بیمارستان بی سواد بودن! 

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

من شغلم اینه تو بیمارستان کمسیون پزشکی تشکیل میشه به این سادگی ها نیست، هیستوری خانواده رو چک میکنن ...

می‌گفت که مرده اختلال دیگه ای داشته ولی اسکیزوفرنی نبوده و توهم نزده بوده که استاد دانشگاهه

نمی‌دونم واقعا 

شاید واقعا اون دکترا هالو بودن

بعضی از بیماریا با آزمایش معلوم نمیشه تا جایی که من میدونم مثل اسکیزوفرنی و پارانوئید

بعید میدونم اینا از رفتار و مشاهده هم مشخصن علائم زیادی داره نمیشه طرف رو ۲۰ سال بدون دلیل نگه داری

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید

می‌گفت که مرده اختلال دیگه ای داشته ولی اسکیزوفرنی نبوده و توهم نزده بوده که استاد دانشگاهه نمی‌دون ...

هالوژن و دیلوژن(توهم و هذیان) رو کاملا میشه با چند تا پرسش فهمید. بعد کمسیون پزشکی متشکل از چندین روانپزشک و روانشناسه (حدود 6 نفر یا بیشتر) 

هر اختلال دیگه ای داشته حتما تشخیص بستری بوده که بستریش کردن. ممکنه (دوقطبی یا همون بایپولار بوده) 

یا هر چیز دیگه ای، در هر صورت سلامت نبوده

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

من نظرم اینه عموهه واقعا بیمار بوده

ولی برادرزاده ها هم بدشون نیومد عموهه رو گذاشتن بیمارستان قیم اش شدن و پولشو بالا کشیدن(چون اگر قیم بشن همه اختیارات با اون طرف میشه، البته اگر اون بیمار آدم هم بکشه، مسولیت با قیمش هست) 

چون ما داریم کسانی که بستری ان اما یه کم که بهتر میشن، خانواده ها میبرن خونه و ازش نگه داری میکنن(تا حدودی با دارو قابل کنترله) 

اما از خدا خواسته  نبردن و پولاشو صاحب شدن

متاسفانه! 💔