2777
2789
عنوان

روانپزشک

149 بازدید | 21 پست

کسی نتیجه گرفته برای عصبانیت بی دلیل و پرخاشگری 

خودم اینجوریم برام مکان و زمان مهم نیست عصبانی بشم خیلی داد و بیداد میکنم جلو همه یعنی همه میفهمن اخلاق ندارم 

یکی باهام صحبت میکنه مثلا نصیحت عصبی میشم یکی میاد پیشم کارم دارع ولی من حواسم پرت یه کار دیگست عصبی میشم  نمیدونم حتی تازه ازدواج کردم ولی خیلی بد رفتار میکنم با شوهرم اونم سرد میشه 

اگه میتونید کمک کنید ممنون میشم راجب روانپزشک یا روانشناس 

جفتشو میرم 

اول ب روانشناس مراجعه کنید 

در صورت لزوم روانشناس شما رو ب روانپزشک ارجاع میدن

فقط ب ی روانشناس حاذق مراجعه کنید

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روانشناسم عزیز حتما اول باید برسی بشه علت پرخاشگریتون بعد اگر نیاز بود روانپزشک برین.آیا خودتون یا اطرافیانتون مشکل تیرویید دارین؟کم خونی چطور؟ 

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
جفتشو میرم  اول ب روانشناس مراجعه کنید  در صورت لزوم روانشناس شما رو ب روانپزشک ارجاع می ...

شما روانشناس خوب سراغ دارید؟ کسی که واقعا به فکر تایم نباشه از جون و دل مایه بزاره برای مریضش😅

شما روانشناس خوب سراغ دارید؟ کسی که واقعا به فکر تایم نباشه از جون و دل مایه بزاره برای مریضش😅

مگه همشهری هستیم ؟

خخخخ

تو شهر خودت بگرد عزیزدلم 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
بیشتر مربوط ب ژن خانوادگیه .اگه پدر مادرت آدم آرومی باشن تو هم آروم میشی.به نظرم انتسابیه

من مادرم آرومه ولی بچگی خیلی منو کتک میزد پدرم هم خیلی کتکم میزد چون پدرم خودش عصبیه کنترل روی رفتارش نداشت یه بار با بریز سنگ بری زد تو سرم فکر کنم ۱۲ سالم بود سرم از وسط شکاف برداشت رفتم بیمارستان ولی با اون وجود بلند نشد از جاش بیاد ببره بیمارستان من غرق خون بودم تو حال نبودم فقط یادمه بابام نشسته بود داشت با عصبانیت نگام میکرد 

سلام عزیزم

من بخاطر مشکل بی خوابی که داشتم فوق العاد پرخاشگر و عصبی و زود رنج شده بودم 

2 سال پیش تراپیست میرفتم و مشکلم حل نشد

به روانپزشک مراجعه کردم

الان بهلحاظ اخلاقی خولقم خیلی اروم شده و نهایت توی این سه ماه اخر یک دفعه عصبی شدم

سلام عزیزم من بخاطر مشکل بی خوابی که داشتم فوق العاد پرخاشگر و عصبی و زود رنج شده بودم  2 سال ...

چه خوب شما دارو مصرف میکنید؟ اعتیاد اور یا مضر نیست؟ میگن دارو رو قطع کنی برمیگردی به روال قبل

یعنی ریشه از گذشته باشه با مشاوره حل میشه ؟

قطعا عزیز ما دنبال ریشه ها میگردیم و درمان میکنیم مخصوصا طرحواره درمانی اگر خواستی بهم پیام بده واست فرم طرحواره بفرستم رایگان تفسیر کنم.آیدیم داخل امضام هست

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@