2777
2789
عنوان

چاقی صورت باجوانه گندم

104 بازدید | 18 پست

کسی هست جوانه گندم فقط براچاقی صورت استفاده کنه ازاون بسته بندی بیست پنج تاساشه داره اگه کسی استفاده کرده لطفا بیاد بگه چنددوره میشه استفاده کرد

خدایا شکرت که دراین همه هیاهو روزگارمن هنوز آروم آرومم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کسی نیست بیاد بگه من خیلی ضعف میکنم ولی نمی تونم غذا زیاد بخورم میل به غذا خوردن ندارم ولی خیلی ضعف میکنم

چنددوره بخوریم ضررنداره

دختر خواهرم مخمر آبجو میخوره یه نوع. قرصه خیلی بدنش و صورتش توپر شده لاغر بود می‌خاست چاق بشه

شفای بیماران خاصه داداشم که ام اس گرفته صلوات بفرستین لطفا. التماس دعا. 
چنددوره بخوریم ضررنداره

نمیدونم ب من نگفت

من خودم ذاتا صورتم گرد تپل بود

رفتم جراحی بوکال فت انجام دادم هشت ماه قندمصنوعی که شامل شیرینی نوشابه شکر....میشه رو نخوردم که صورتم لاغرشه

نمیدونم‌چراخیلیامون ازاینی که هستیم راضی نیستیم و سعی در تغییریم🦧

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

نه همونه

چجوری استفاده میکرد ؟ آخه فرق داره روش استفاده اش اگر میتونی ازش بپرس بهم بگو فقط واسه چاقی صورت. خیلی صورتم افتضاحه ممنونتم

چجوری استفاده میکردی که بدنت چاق نشده؟

کلا خیلی تبلیغشو شنیدم میگن فقط چاقی صورت میاره منم همش مثل بقیه میگفتم چطور فقط رو بدن تاثیر نداره حالا وقعا یه ذره رو بدنم تاثیری نداشت من کلا باربی ام لاغر صورتم هم لاغر الان صورتم یه خورده پرترشده

کلا خیلی تبلیغشو شنیدم میگن فقط چاقی صورت میاره منم همش مثل بقیه میگفتم چطور فقط رو بدن تاثیر نداره ...

قبل از غذا میخوردی یا بعد از غذا ؟

نمیدونم ب من نگفت من خودم ذاتا صورتم گرد تپل بود رفتم جراحی بوکال فت انجام دادم هشت ماه قندمصنوعی ...

دقیقا ولی من بعداز عمل بینیم افتضاح شدم عین یه نخ باریک دراز🤭😂