2777
2789

پر از انرژی منفی هستن 

اصلا حال ادمو میگیرن 

من چجوری تا سال دیگه صبر کنم که بتونم ازشون جدا شدم 

پوف 

مرا ز من خبری ده اگر خبر داری!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکیو میشناسم کلا یهو خانوادشو ول کرد رفت ، خانوادش خبرم ندارن ک کجاس ، البتهراون بنده خدا با اون چیزایی که تعریف میکنه خیلی اوضاع خانوادش ناجور بوده ، الانم تنها زندگی میکنه و احتمالا خانوادش فک میکنن تا الان کشته شده جایی یا هر چی 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

من کردم و شد

خودتو در گیر جدا شدن نکن چون بیشتر اذیت میشی

و اینکه شاید واقعا بد نیستن

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
من یکیو میشناسم کلا یهو خانوادشو ول کرد رفت ، خانوادش خبرم ندارن ک کجاس ، البتهراون بنده خدا با اون ...

شاید درست نباشه ولی واقعا خوشبحالش 

مرا ز من خبری ده اگر خبر داری!
من یکیو میشناسم کلا یهو خانوادشو ول کرد رفت ، خانوادش خبرم ندارن ک کجاس ، البتهراون بنده خدا با اون ...

ببین من بخاطر یک سری مسائلی نمیتونم خانوادم و کلا از زندگیم بکنم چون ک شوهرم نمیذاره با اینک دگ اونا رو کاملا میشناسه و میدونه چجورین تا چش شوهرمو دور میبینن مخصوصا بابای بیشعورم  انقدر وحشتناک کتکم میزنه موهامو میگیره میکشم میبره سمت اشپزخ نم ک محکم بکوبه ب دیوار انقدر میکوبه ک دگ بی‌حال و بیهوش میشم بی دلیل بی دلی با اینک ۳۲ سالمه شوهر دارم مادر یک بچم دگ فکرشو بکنین

اونقدر که بد نیستن ولی افسردگی و ناامیدین کلا 

مجبوری خودتو قوی کنی

اینا مایه افسردگین

اما اونا که خوب میبینیشون از پشت خنجرت میزنن

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم

خواهرام پرش میکنن و ول ومیدن ب جونم و مامانمم ک دوس داره رو اعصابم باشه و کل کل وحشتناک ک تا پیروز نشه حتی یک ماه بکشه هیچی نمیخوره ور ور دهنشو باز میکنه و چشاش میبنده و ول‌کن نمیشه حتی دیروز دوباره تو خونه خودم جلو شوهرم باز بحث و دعوا و کل کل کرد و می‌خواست تا پیروز نشه ادامه بده ک شوهرم گفت حاج خانوم بس کنین دگ اگ ادامه بدین میدونم دوماه ادامه داره جلو شوهرم فقط کتکم نمیزنن ولی هرچی دهنشون بیاد میگن و بی احترامی و فحش و ابرومم میبرن شعور ندارن ک برا همین انقدر تو خونه کتک و و اینا حتی با چاقو و تبر میخواستن تیک تیک کنن ک خدا این فرشته رو آورد تو زندگیم آرزوی مرگشون دارم مخصوصا بابام

ببین من بخاطر یک سری مسائلی نمیتونم خانوادم و کلا از زندگیم بکنم چون ک شوهرم نمیذاره با اینک دگ اونا ...

وا ، خب نزار بیاد خونتون ، اون موقع ک کتک میزنه شوهرت کجاست 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد