2777
2789
عنوان

پیام دادن به اکس از روی دلتنگی.

148 بازدید | 12 پست

من کسی بودم که به رابطه خاتمه دادم .

به دو دلیل خیلی منطقی.چون قرارمون ازدواج بود.

الان ۴،۵سال میگذره .

اون یه بار بهم پیام داد که تا حالا هیچکی مثل من براش نبوده البته مال خیلی وقت پیشه 

راستش من خیلی تو فکرشم خیلی یادش میکنم دارم دیوونه میشم از شدت دلتنگیش😭😞واقعا پیش اون خود واقعیم بودم همیشه .خیلی دوران خوبی بود 

خیلی دوسش داشتم خیلی عاشق هم بودیم.مطمئنن دیگ اون حسا تکرار نمیشه.

چیکار باید بکنم دوستان 😔😔😔

پیام بدم ندم .اصلا چی بگم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه پیام بدی 

یهو دلتو بشکنه چی 

بیخیال بزار بره تو خاطرها

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

ببین من با نامزدم رل بودم  .   وقتی قهر میکردیم  تا دوماه ادامه داشت این قهرا  حتی چندبار به کات کشیده شد هر سری خودش میومد من اصلا پیشقدم نمیشدم  بزار خودش بیاد   تو هیچوقت قدم اول رو برندار .   اینجور جذاب تری .   ببین من نامزدم خیلی مغرور و خودشیفته اس   من اصلا بهش پیام نمیدادم خودش  مجبور میشد پا پیش میزاشت . الانم ک قهر میکنیم  خودش میاد 

نه نکرد .یه سری شرایط تو زندگیش بود که من مخالفشون بودم به خاطر همین کات کردم باهاش

خب مگه الان اون مشکلات حل شده؟؟؟ببین به نطر من رابطه بدون ازدواج به درد نمیخوره آخرش یه غم بزرگترو باید تجربه کنی ....دلتنگی هم دلیل خوبی برای برگشت نیست ...ولی اگه خیلی دوسش داری سعی کن با شرایطش کنار بیای و بسازی (اگه قابل سازش هست)

ببین من با نامزدم رل بودم  .   وقتی قهر میکردیم  تا دوماه ادامه داشت این قهرا  ح ...

الان چهار سال گذشته عزیزم....اون اصلا نمیاد پیام بده 

من به یه نتیجه تو زندگی رسیدم اینه که غرور و تکبر برای چیزی که حالتو خوب می‌کنه بی معنیه