2777
2789
عنوان

خواب گاز گرفتن سگ

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 32 پست
منم شب اولی که دعای شصت قاف خوندم دوتا سگ دیدم که خونه همسایه ها بودن بعد یکیش حمله کرد رفت طبقه بال ...

من پارسال ماه رمضون ۱۴۰۲ سری سوم چله های باطل سحر بود و آیات ۶۰ قاف رو اون سال از نی نی سایت یاد گرفته بودم { ۱۲۰ بار در ۱۱ روز = از روز اول تا دهم آیات ۶۰ قاف رو هر روز روزی ۱۱ بار بخون و در روز یازدهم آیات ۶۰ قاف رو ۱۰ بار بخون تا ۱۲۰ بار در ۱۱ روز تکمیل شود " هر طلسمی که باشد باطل میشود " ( بقره و جن و صافات و تکویر و الرحمن شروع کرده بودم بخونم روز ۱۵ ام آیات ۶۰ قاف رو شروع کردم بعد از ۱۱ روز سبک و پر انرژی و شاد شده بودم انگار برگشته بودم به سالهای قبل از طلسم برگشته بودم به ۱۲ سال قبل 

من پارسال ماه رمضون ۱۴۰۲ سری سوم چله های باطل سحر بود و آیات ۶۰ قاف رو اون سال از نی نی سایت یاد گرف ...

مگه باطل کردن سحر چله داره ؟

خوش به حالتون من بعد خوندن دعای شصت قاف احساس سبکی نکردم اما اون دوتا خواب به وضوح دیدم ونمیدونم چیکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه باطل کردن سحر چله داره ؟ خوش به حالتون من بعد خوندن دعای شصت قاف احساس سبکی نکردم اما اون دوتا ...

من همه رو تو این چند سال از نی نی سایت یاد گرفتم 

چله یعنی چهله ( ۴۰ روز یا ۴۰ شب فرقی نمیکنه ) 

برای باطلی : بقره ۴۵ روز خواندن ( گوش دادن ۹۰ روز ) ، جن و صافات و تکویر و الرحمن و انعام و طه ۴۰ روز ، آیات ۶۰ قاف ( ۱۲۰ بار در ۱۱ روز )

در کاربر آلتادین تاپیک اولم چله های باطل سحر و چله های بخت گشا دارم