شیرین_عقل مدیر استارتر عضویت: 1402/07/24 تعداد پست: 1090 عنوان تنهایی تو متاهلی 236 بازدید | 21 پست واقعا سخته حس میکنم بی کس ترین آدم روی زمینم 💔 تاریخ۱۴۰۳/۳/۱ خب چ بگم اومممم ساعت ۲۲:۲۲ نمیدونم چمه ولی دلم بدجور گرفته دلم مامانمو میخواد🥲 تاریخ ۱۴۰۳/۳/۱۶ دعا کنین بتونم طلاق بگیرم حالم بده میشه یه صلوات برام بفرستی؟❤️ 1403/02/25 | 01:51 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پررو_ولی_با_ادب عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 3154 چرا؟ • . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★
73masiiiii عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 12988 الان با سیل درخواستها مواجه میشی «خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه م خواهد گرفت»❤️🩹
صوفیالره عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 7083 جدای از اختلاف با شوهر و مسایل مربوط اینها نشانه های افسردگی هست
۷۵۷۰ عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 1038 واحد بغلیمون هر شب بلا استثنا صدای خندشون بلند بلند میاد حسود نیستم ذوق میکنم براشون ولی کاش منو شوهرمم اینجوری بودیم 🥺
شیرین_عقل مدیر استارتر عضویت: 1402/07/24 تعداد پست: 1090 چرا؟ ۲ ۳ هفتست مامانو ندیدم کسی خونم نمیاد این الدنگم از صب تا شب پی رفیق بازیه به من که میرسه میگه تو ظرفاتو بشور به جا اینکارا تاریخ۱۴۰۳/۳/۱ خب چ بگم اومممم ساعت ۲۲:۲۲ نمیدونم چمه ولی دلم بدجور گرفته دلم مامانمو میخواد🥲 تاریخ ۱۴۰۳/۳/۱۶ دعا کنین بتونم طلاق بگیرم حالم بده میشه یه صلوات برام بفرستی؟❤️
پررو_ولی_با_ادب عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 3154 ۲ ۳ هفتست مامانو ندیدم کسی خونم نمیاد این الدنگم از صب تا شب پی رفیق بازیه به من که میرسه میگه تو ظر ... راهت از مامانت اینا دوره؟ • . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★
شیرین_عقل مدیر استارتر عضویت: 1402/07/24 تعداد پست: 1090 چه تاپیک تلخی ان شاءالله که مشکلت حل بشه خواهری🥲❤️🩹🌱 خیلی حالم بدهاز صب تا ششب کارم شده گریه سنمم کمه واقعا خیلی کار اشتباهی کردم ازدواج کردم💔 تاریخ۱۴۰۳/۳/۱ خب چ بگم اومممم ساعت ۲۲:۲۲ نمیدونم چمه ولی دلم بدجور گرفته دلم مامانمو میخواد🥲 تاریخ ۱۴۰۳/۳/۱۶ دعا کنین بتونم طلاق بگیرم حالم بده میشه یه صلوات برام بفرستی؟❤️
شیرین_عقل مدیر استارتر عضویت: 1402/07/24 تعداد پست: 1090 جدای از اختلاف با شوهر و مسایل مربوط اینها نشانه های افسردگی هست نمیدونم شاید تاریخ۱۴۰۳/۳/۱ خب چ بگم اومممم ساعت ۲۲:۲۲ نمیدونم چمه ولی دلم بدجور گرفته دلم مامانمو میخواد🥲 تاریخ ۱۴۰۳/۳/۱۶ دعا کنین بتونم طلاق بگیرم حالم بده میشه یه صلوات برام بفرستی؟❤️
شیرین_عقل مدیر استارتر عضویت: 1402/07/24 تعداد پست: 1090 راهت از مامانت اینا دوره؟ باید با ماشین برم تقریبا ۲۰ ۳۰ کیلومتر دوره تاریخ۱۴۰۳/۳/۱ خب چ بگم اومممم ساعت ۲۲:۲۲ نمیدونم چمه ولی دلم بدجور گرفته دلم مامانمو میخواد🥲 تاریخ ۱۴۰۳/۳/۱۶ دعا کنین بتونم طلاق بگیرم حالم بده میشه یه صلوات برام بفرستی؟❤️
شیرین_عقل مدیر استارتر عضویت: 1402/07/24 تعداد پست: 1090 واحد بغلیمون هر شب بلا استثنا صدای خندشون بلند بلند میاد حسود نیستم ذوق میکنم براشون ولی کاش منو شوه ... 🥲💔 تاریخ۱۴۰۳/۳/۱ خب چ بگم اومممم ساعت ۲۲:۲۲ نمیدونم چمه ولی دلم بدجور گرفته دلم مامانمو میخواد🥲 تاریخ ۱۴۰۳/۳/۱۶ دعا کنین بتونم طلاق بگیرم حالم بده میشه یه صلوات برام بفرستی؟❤️
saas_12345 عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 708 خیلی حالم بده از صب تا ششب کارم شده گریه سنمم کمه واقعا خیلی کار اشتباهی کردم ازدواج کردم💔 الهی اجی جان انقد غصه نخور بیا یک زندگی ت تلخ نکن سعی کن زندگی تو درست کنی
شیرین_عقل مدیر استارتر عضویت: 1402/07/24 تعداد پست: 1090 الهی اجی جان انقد غصه نخور بیا یک زندگی ت تلخ نکن سعی کن زندگی تو درست کنی ممنونم عزیزم🥹🫂 تاریخ۱۴۰۳/۳/۱ خب چ بگم اومممم ساعت ۲۲:۲۲ نمیدونم چمه ولی دلم بدجور گرفته دلم مامانمو میخواد🥲 تاریخ ۱۴۰۳/۳/۱۶ دعا کنین بتونم طلاق بگیرم حالم بده میشه یه صلوات برام بفرستی؟❤️