2777
2789

‏مكالمه...

+ ٢ساعت خوابيدم

- من كه نخوابيدم اصن

+ گشنمه

- من از ديروز هيچى نخوردم

+ پول ندارم

- من از كميته امداد ميام الان

یعنی تا ثابت نکنه که از تو بدبخت تره ول کن نیست  😂😂🤣🤣🤣

تو ختم تمام دلبرانی❤️💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می دونین چرا خورشت رو می ریزن توی ظرف مسیچون که رونالدو خورشت دوست نداره😂😂😂

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

‏ایرانی‌ها قبل مسافرت:

یه ‌چند روز از اینجا بریم یه آب و هوایی عوض کنیم.

ایرانی‌ها بعد مسافرت:

هیچ‌جا خونه خود آدم ‌نمی‌شه😂😂😂

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

تو ختم تمام دلبرانی❤️💫

ميدوني ماهي ها چرا ازدواج نميكنن چون پولكين هار هار هار😂😂

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

یه نفر برای بیماری یبوست رفت دکتر 

دکتر براش دارو تجویز کرد 

چند روز بعد دکتر ، مریضه رو دید ، گفت شکمت کار میکنه ؟

مریضه گفت : بله آقای دکتر تا دلت بخواد 😂

تو نی نی سایت اگه کسی حرف درستی هم بزنه همونایی که خودشون تو زندگی مشکل دارن بهش انتقاد میکنن که ازین حرفا نزن!!! در حالیکه اگه خودشون به همون حرف عمل میکردن قطعا وضع زندگیشون این نبود ... ای کاش گاهی از تجربیات دیگران استفاده میکردیم و احتمال میدادیم شاید خود ما داریم اشتباه میکنیم ، ان شاء الله همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت باشن ، یه نکته : اگه یه آقایی تو سایت میاد لزوما به معنی این نیست که دنبال چیز خاصیه ، خب ممکنه خودش برا نی نی خودش سوال داره یا گاهی میتونه بقیه رو راهنمایی کنه .

😁یه همسایه داریم طاسه، از پله ها افتاد شیش اومد😂

دوتا فلش میرن رستوران شیش گیگ سفارش میدن😂😂😂

‌من واقعا همیشه به فکر حقوق زنانم، مخصوصا حقوق زن خودم ... چون اگه اون خوب حقوق نگیره از ...

😂

تو نی نی سایت اگه کسی حرف درستی هم بزنه همونایی که خودشون تو زندگی مشکل دارن بهش انتقاد میکنن که ازین حرفا نزن!!! در حالیکه اگه خودشون به همون حرف عمل میکردن قطعا وضع زندگیشون این نبود ... ای کاش گاهی از تجربیات دیگران استفاده میکردیم و احتمال میدادیم شاید خود ما داریم اشتباه میکنیم ، ان شاء الله همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت باشن ، یه نکته : اگه یه آقایی تو سایت میاد لزوما به معنی این نیست که دنبال چیز خاصیه ، خب ممکنه خودش برا نی نی خودش سوال داره یا گاهی میتونه بقیه رو راهنمایی کنه .