2777
2789
عنوان

مادرشوهرم وسایل خونمو ک میبره...

241 بازدید | 9 پست

بعدش بجا اینکه بیاره دم در بهم بده میزار توی پله ها ...اونا طبقه پایین ماطبقه بالا خیلی بهم برمیخوره امروز خونه بابام بودم اومد خونه م جارو برقی رو برد بعد دیدم گذاشته تو اولین پله خیلی بهم برخورد مشکلی هم نداره میتونه بیاد تابالا بنظرتون بهش چی بگم؟؟؟؟؟

خسته از زندگی🥲💔

هیچی. بگو اگه سختتون میاد بهم بگین خودمون بیام ببریم نزاربد رو‌پله ها

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم چندبار به همسایه پایین چیزی قرض دادم اونم گذاشت تو راه پله بعد بهم خبر داد که بردارم 

ولی من ناراحت نمیشم.دلیلی نمیبینم.

اتفاقا مادرشوهرم با جاریم زندگی میکنه گاهی ظرفاشون که میاد خونه هم میذاره توراه پله که بردارن 

اونا هم ناراحت نمیشن.

برمیدارن دلیلی نمیبینم الکی خودخوری کنم

منم چندبار به همسایه پایین چیزی قرض دادم اونم گذاشت تو راه پله بعد بهم خبر داد که بردارم  ولی ...

من خونه نبودم جارو برقی رو برد میتونست بعدم بزاره سرجاش

خسته از زندگی🥲💔
من خونه نبودم جارو برقی رو برد میتونست بعدم بزاره سرجاش

اتفاقا من به همسایه مون جاروبرقی قرض دادم خودم بردم براش 

ولی اون گذاشت تو راه پله باعجله رفت. دلیلی برای ناراحتی نیست. دوستیم خانواده ایم ...چرا باید الکی سرچیزای بی ارزش خودتو ناراحت کنی.

من باشم ناراحت نمیشم سر این موضوع. شاید میذاره اونجا تا یادش نره و همش بمونه پیشش. تا خود رد شی ببری. حالا هم اگه ناراحتت میکنه اینکار بهش بگو محترمامه نه با کنایه. مادر جان وسیله رو خواستی پس بدی خودت نمیاری بالا بگو خودم بیام بردارم تو راهرو شلوغ میشه یا ممکنه خراب بشه

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰