2777
2789
عنوان

داداش بیشعورم😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 47 پست
الان اون باید برای بابات گوشی بخره  کمک خرج خونه باشه  ناراحت نشیا ولی عجب بیشعوریه

آره خیلی بیشعوره انشاالله بمیره

1399/12/12 بهترین سال و روز و تا 1400/9/16 از آن روز دیگر هیچ چیز مثل قبل نشد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش بفهمم چرا اینو گفتین

ببین خواهر من از من کوچیک تره

و من کاملا اونو راهنمایی میکنم

اولش بمن اعتماد نداشت اما حالا داره

از اونحایی که برادرت مشکل داره. باید دونه دونه مشکلاتشو حل کنی!

و باهاش حرف بزنی 

infinite sadness
فاصله بگیرحرف نزن سربه سرش نزارکسی که این قرص میخوره تعادل روحی نداره

نه به بابامم میگم هیچ کاری به کارش نداشته باشه بابامم از رو نمیره همش دعوا دعوا دعوا!!!!

1399/12/12 بهترین سال و روز و تا 1400/9/16 از آن روز دیگر هیچ چیز مثل قبل نشد...

داداشت سرتق هست بده ولی تورو خدا نفرین نکن اونم نفرین ب مردن درعوض تشویقش کنید بره سرکار

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️
نمیره اصلا نمیره کاش بمیره دیگه یا خوب بشه رزق و روزی نداریم هیچی توی یخچالمون نیست🥲

دور از جون 

درست میشه همه چی 

فقط باهاش حرف بزن بره پیش روانشناس 

بگو خودت حال روحیت بهترمیشه

قبل وسواس هم همینجوری 

بود؟

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
دور از جون  درست میشه همه چی  فقط باهاش حرف بزن بره پیش روانشناس  بگو خودت حال روح ...

آره این ۲۰ساله اینجوریه

ببین خواهر من از من کوچیک تره و من کاملا اونو راهنمایی میکنم اولش بمن اعتماد نداشت اما حالا داره ...

اولا ایشون از بردارش کوچیکتره

بعدم بایدی درکار نیست و هیچکس مسئول رفتار برادر یا خواهرش نیست

والا داداش من از من کوچیکتره تا میام چیزی بگم میگه تو درحد خودت باش درسته میگه

ما همیشه میخندیم چون به شما نمیرسه غم های مارو ببینین :) تورک 🔗💚
مگه بچس    

الان من بیام برم به ینفر بزرگتر از خودم که خیلی لجباز تر و سردرگم تر از خودمه راهنمایی درست بدم بده؟!

یا اون بچس؟

اگه اینطوره هرکی میره مشاوره بچه هست

بچه کاملا کلمه اشتباهییه

infinite sadness
الان من بیام برم به ینفر بزرگتر از خودم که خیلی لجباز تر و سردرگم تر از خودمه راهنمایی درست بدم بده؟ ...

اونکه اینکارو میکنه معلومه خیلی ادم عصبیه اینجوری روشون بهم باز میشه🤦🏻‍♀️💔ولی شاید شما بهتر میدونید

زندگی کوتاهه 

آره خیلی بیشعوره انشاالله بمیره

عهههه ، دور از جونش این چه حرفیه میزنی مثلا تو خواهرشی به جای اینکه یه قدم براش برداری این حرفو میزنی 

وسواس فکری داره  ، ( من داشتم ) دست خودش نیست 

ببرش پیش روانشناس،  اگر نمیاد تو برو باهاش صبحت کن بعد صحبتاش به پزشک منتقل کن