2777
2789
عنوان

حقوق 23 میلیون کمه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 35 پست

بله میشه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر

خونه  و ماشین دارید 

دور از جان بیماری خاص ندارید 

قسط سنگین ندارید 

بچه مدرسه ای با هزینه ی تحصیل و سرویس ندارید 

و به زندگی متوسط عادت دارید ، بله عزیزم خوبه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

خونه داشته باشی میشه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

خوبه خدا برکت بده اکثر کارمندان و کارگران خیلی کمتر از این رو دارن

حقوق یه نفر نیست حقوق دو نفره

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

ما ۵ نفریم با ۱۰ تومن بازنشستگی فقط سعی میکنیم زنده بمونیم. ۲۳ خوبه

حقوق یه نفر نیست

حقوق دو نفره

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

خیلیم خوبه

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید ، اومدم اینجا حالم خوب بشه اگه فرد مریضی هستید تو تایپیکم نظر ندید و پستمو ریپ نکنید که گزارش میخورید ، آهای کاربری که احساسات بقیه برات مهم نیست و تایپیک دروغ و چرت میزنی حواست هست حق الناس زمان های تلف شده ما به گردنته ؟
چرانمیشه عزیزم بستگی به مدیریت خودتون داره خیلیاالان بایک سوم این پول دارن زندگی میکنن

منم همین رو میگم ولی مامانم اصرار داره که خرج خونه خیلی بیشتر از اینا هست و حتی پول یه دکتر رفتن رو هم نداره😒

خساست خودش تقصیر بی پولی میدونه😒😒

حقوق ما۲۳ملیونه اماچون مستاجریم وهرسال وام برمیداریم برای رهن ومقداریشم برای اجاره میره بنظرم کمه۴نفرهستیم یه بچه مدرسه ای هم دارم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
منم همین رو میگم ولی مامانم اصرار داره که خرج خونه خیلی بیشتر از اینا هست و حتی پول یه دکتر رفتن رو ...

اگه خونه و ماشین داشته باشید میشه یه زندگی خیلی معمولی داشته باشید 

ولی اینکه میگی حقوق دو نفره پس بچه رو کجا میزاری؟؟؟

اگه میزاری مهد پس حقوقتون کمتر میشه