2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲ بار با این هزینه ها پزشکم بشه نمیتونه همشو بخره فوق فوق یکیش انگار از قیمتا خبر ندارین😂خوشبحالتون

چرا خبر دارم خودم از صفر شروع کردم در عرض دوسال الان همه چی داریم اگه آدم بخاد همه چی امکان پذیر ع .درضمن برا دختر نباید ماشین خرید نباید طلا خرید نباید دانشگاه فرستادش نباید عروسی گرفت نباید جهیزیه خرید من مخالف خونه خریدن برا پسر هستم همه نطور که شوهرم از باباش خونه نیاورد با تلاش خودمون خریدیم 

خرج پسر زیاد نیست ؟خونه و ماشین و عروسی و شغل و ....شما یکیشم انجام بدی از کل هزینه زندگی ی دختر تو ...

حالا شما میگی یه دختر 

تو این تاپیک از داشتن دوتا دختر گفتن 

والا همون دوتا دختر بخان زایمان کنن بعد برا هرکدوم مادر بیچاره دختر بخاد40روز نگه داری کنه خودش سخت ترین کار دنیاست همون پسر داشتن راحت تره 

خوشحال ترین ادم دنیا میشم چون اصلا از پسر خوشم نمیاد بدرد نخورن بزرگ کردنشون هم سخت تره

من از پسر داشتن بدم نمیاد ولی از عروس داشتن به شدت میترسم و بدم میاد...اینقدر که میبینم اطرافم عروس ها چقدر اذیت میکنن

من از پسر داشتن بدم نمیاد ولی از عروس داشتن به شدت میترسم و بدم میاد...اینقدر که میبینم اطرافم عروس ...

ببین کلا پسر سختی خیلی داره خرجش هم خیلی بالاتره 

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌

ببین کلا پسر سختی خیلی داره خرجش هم خیلی بالاتره 

آره خصوصا سن نوجوانی...پریشب پارک بودم.هر جا دسته جمعی پسرها ایستاده بودند همه سیگار دستشون بود😔بعضیاشون نهایتا ۱۵سال داشتند!!!درسته دخترها هم سیگاری میشن ولی نه اینقدر زیاد.

من یه دختر دارم ولی دوست دارم دخترم تک باشه اصلا به دوتا دختر فک نمیکنم میخوام ته تقاری و تک باشه

ازینکه سه تاپسر و آخری دختر شده خیلی راضیم شاید قبلا میخواستم یه پسر یه دختر داشته باشم ولی تو تقدیرم چهارتا بچه بود که بشن شیرینیه زندگیم واقعا خداروشاکرم از هدیه های قشنگش♥🌹♥🥰

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤