شما پسراتونو لخت میفرستید عروسی؟دیگه هرجا خانواده ای دعوت کردن پسرم جزو خونوادس و لباس میخواد دیگه بعدشم اون عروسایی که قربونی واسه بچه و طلای سیسمونی میخوانم پسر میاره
در مخلص کلام من با این حرفتون مخالفم چون تو جامعه و دورواطرافم میبینم که پسرشون بزرگ شده خونه ی پس اندازشو میفروشه تا برای پسرش خونه بخره یا کلی هزینه میکنه برای عروسی و طلای پسرش یا پسر از همون جوونی میگه ماشین میخوام
مثلا من دوتا جاری دارم یکیش دو تا پسر داره یکیش دوتا دختر والله که سر جمع حساب کنی پول لباس و طلای دخترای جاریم انچنان زیادم نیس درحالی که همیشه هم شیک و جنس خوبن در مقابل پسرای جاریم همین خرجارو دارن (از زنجیر طلا بگیر تا کفش مختلف برا فوتبال و کلاس موسیقی و ۲۰ تومن دادن دوچرخه برای هرکدم، ۱۶ تومن دادن باند خریدن و ...)خب همین بچه فردا موتور و ماشین و خونه و عروسی هم میخواد دیگه
در کل اسم بیچاره دختر پرخرج مونده
اتفاقا خانواده ی پدری من مثل شما فکر میکنن مامان من میگفت پسرو خیلی دوس دارن فقط برا اسمش دریغ از یه ذره کمک از اول زندگی تا الان شکر خدا همه چی دارن ولی وقتی خودشون رو با بقیه ی افرادی که خونواده ی پسر پشتشون بوده مقایسه میکنن میبینن چقد سختی بیشتری کشیده
پس در کل بچه چه دختر چه پسر به حمایت نیاز داره حالا پدرو مادری نخواد بکنه اون یه بحث دیگس چون سر همین موضوع هم اختلاف نظر هست
موفق باشید