2777
2789
قبلنا میشه گفت اینطور بود اما الا دیگه پدرومادرو موظف میدونن اگرم ندونن پدرومادر دلش میخواد برا بچش ...

من یدونه پسر دارم  واصلا هم دلم نمیخاد خودمو عذاب بدم نخورم نپوشم که براش خونه بخرم خودش می‌ره کار می‌کنه مثل ما زحمت می‌کشه  ومنم در حد توانم فقط کمک میکنم خونه بخره 

چه فرقی میکنه نکنه شما هم از این دسته ادما هستید که میگن دختر میخواد عمل زیبایی کنه 

خیلی فرق داره دختر رو از همون بچگی برا هر عروسی باید لباس بخری ولی پسر که با مادر عروسی نمیره دختر بزرگتر که شد مییخاد بگه مثل خودم نمیخام لباس تکراری بپوشم بعدم جهیزیه ش .و هزار تا دردسر دیگه حتی وقتی میخاد زایمان کنه هزار تا دردسر با مادره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید پول باشه که ست کنیم  یدونه مانتو2. 3میلیونه  چجوری میشه ست کرد فقط تو رویا

منکه پارچه میگیرم میدم خیاطی هم مدلش باب میلم میشه هم ست میشه

خودش باید ارزشتو بدونه، خودش باید بفهمه وقتی تو هستی خیلی کارا میرن تو لیستِ اضافه کاری، نه اینکه بدویی، بجنگی، حرص بزنی تا ثابت کنی جایگاهتو
پارچه و خیاط هم‌پول میخاد مفتی نیست که بعدم شما میتونی لباس خیاط باشی من خودم اصلا نمیتونم باید حتما ...

آره دیگه خیاطم واقعا کارش خوبه قیمت آماده درمیاد ولی وقتی ست باشه جلوه اش قشنگ تره حتی اگر گرونتر دربیاد

خودش باید ارزشتو بدونه، خودش باید بفهمه وقتی تو هستی خیلی کارا میرن تو لیستِ اضافه کاری، نه اینکه بدویی، بجنگی، حرص بزنی تا ثابت کنی جایگاهتو

من اصلا روحیه وجنبه بزرگ کردنه دخترو ندارم چون خودم به شدت ادم خجالتی ومنزوی هستم ،ومطمئنن بیشترین کسی که میتونه روتربیت بچه مخصوصا دختر اثربزاره مادرشه دوست ندارم دخترم مثل خودم بار بیاد ولی پسرا بیشتربا باباشون میگردندالبته تو محیط ما،ولی هرچی خدابده راضیم به رضاش دعا کنید نی نیم سالم وسلامت بیاد بغلم

من یدونه پسر دارم  واصلا هم دلم نمیخاد خودمو عذاب بدم نخورم نپوشم که براش خونه بخرم خودش می‌ره ...

خب ششما اینطوری هستی خیلی از افراد مثل شما نیستن

میشه برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستی🥰 تو تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۵ (روز نیمه شعبان) بی بی چکم مثبت شد عیدی اقام بود ❤️   خوش اومدی فندق مامان   ❤️  
خیلی فرق داره دختر رو از همون بچگی برا هر عروسی باید لباس بخری ولی پسر که با مادر عروسی نمیره دختر ب ...

شما پسراتونو لخت میفرستید عروسی؟دیگه هرجا خانواده ای دعوت کردن پسرم جزو خونوادس و لباس میخواد  دیگه بعدشم اون عروسایی که قربونی واسه بچه و طلای سیسمونی میخوانم پسر میاره

در مخلص کلام من با این حرفتون مخالفم چون تو جامعه و دورواطرافم میبینم که پسرشون بزرگ شده خونه ی پس اندازشو میفروشه تا برای پسرش خونه بخره یا کلی هزینه میکنه برای  عروسی و طلای پسرش یا پسر از همون جوونی میگه ماشین میخوام 

مثلا من دوتا جاری دارم یکیش دو تا پسر داره یکیش دوتا دختر  والله که سر جمع حساب کنی پول لباس و طلای دخترای جاریم انچنان زیادم نیس درحالی که همیشه هم شیک و جنس خوبن در مقابل پسرای جاریم همین خرجارو دارن (از زنجیر طلا بگیر تا کفش مختلف برا فوتبال و کلاس موسیقی و  ۲۰ تومن دادن دوچرخه برای هرکدم، ۱۶ تومن دادن باند خریدن و ...)خب همین بچه فردا موتور و ماشین و خونه و عروسی هم میخواد دیگه 

در کل اسم بیچاره دختر پرخرج مونده 

اتفاقا خانواده ی پدری من مثل شما فکر میکنن مامان من میگفت پسرو خیلی دوس دارن فقط برا اسمش دریغ از یه ذره کمک از اول زندگی تا الان شکر خدا همه چی دارن ولی وقتی خودشون رو با بقیه ی افرادی که خونواده ی پسر پشتشون بوده مقایسه میکنن میبینن چقد سختی بیشتری کشیده 

پس در کل بچه چه دختر چه پسر به حمایت نیاز داره حالا پدرو مادری نخواد بکنه اون یه بحث دیگس چون سر همین موضوع هم اختلاف نظر هست 

موفق باشید

میشه برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستی🥰 تو تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۵ (روز نیمه شعبان) بی بی چکم مثبت شد عیدی اقام بود ❤️   خوش اومدی فندق مامان   ❤️  
شما پسراتونو لخت میفرستید عروسی؟دیگه هرجا خانواده ای دعوت کردن پسرم جزو خونوادس و لباس میخواد   ...

بله درسته هم پسر هم دختر صاحب درست میخواد ک ازش ادم موفقی دربیاد واقعا جنسیت اهمیت چندانی نداره مهم اینه بچه خوب تحویل جاملع بدیم

دختراتواین دوره زمونه خرجشون که خیلی بالاتر انواع و اقسام کرم صورت ،کرم مو،ویتامینه،لایه بردار،همه چ ...

پسر چی خونه و ماشین و شغل و عروسی و ....؟

شما ی پراید هم بگیری میشه ۳۰۰ تمن کل ۹۹ درصد دخترا تو خونه پدر انقد خرجشون نمیشه بعدم بقیه چیزام الزامی هستش باید باشه😒😒

اصلا م اینطور نیست  چرا باید برا پسر خونه خرید  خودش بره کار کنه ماشین بخره خونه بخره&nb ...

۲ بار با این هزینه ها پزشکم بشه نمیتونه همشو بخره فوق فوق یکیش انگار از قیمتا خبر ندارین😂خوشبحالتون