2777
2789

دوست پسرم الان چند مدته حالش بد بود ازم پنهون میکرد تا اینکه دعوامون شد این بهونه کرد یه مدت فاصله بدیم نگو میخواست بره عمل میخواست پنهون کنه بعد خودش طاقت نیاورد گفت میرم عمل کیست کلیه عمل کنم به دوستم الکی گفت معدم رو عمل میکنم حالا بماند امروز دیدمش جایی ک دکتر بخیه زده جای کلیه نیست کشانه رانشه یعنی عمل کلیه اون قسمته؟ و بهم گفته بود سمت چپ ولی سمت راستش بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اممم یعنی چی دیدی 💀 ...

کلیه تو پهلوعه 

اینایی که سنگ کلیه دارن درد بدی تو پهلوشون میپیچه 

یک عدد افسرده که حال زندگی و ادامه دادن نداره    واقعا خوش به حال اونایی که هدفشونو از زندگی پیدا کردن!

من درمورد قلب شنیده بودم که از استخوانی توی ران پیوند میزنن کلیه رو نمیدونم

🇵🇸❤🇮🇷                                                                                                                       دختر ترک🤞
اممم یعنی چی دیدی 💀 ...   کلیه تو پهلوعه  اینایی که سنگ کلیه دارن درد بدی تو پهل ...

خب ازش پرسیدم کجاس خودش با دستش نشون داد من فک میکردم پهلوشه میخواستم تیشرتشو بدم بالا ببینم ک دیدم هیچی نیست