2777
2789
من آبجی سرم یهویی ی جوری میشه مثلا مثل وقتی که دور خودت میچرخی بعد وایمیستی سرت ی جوری میشه اینطور م ...

من داداشم با اجازت!🥲😂

اون مورد برای فقر آهن خون ه! 

به نظرم فردا یه چک آپ کامل بده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ی روز صبح هم به جای صبحانه شیر کاکائو با کیک خوردم یهویی اینطور شدم

شیرکاکائوم قندش بالاست 

من برعکس شما قندم پایینه و دائم باید قند مصرف کنم 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

یبارکی میومدی منم میخوردی

منم شیرینم🤪😂😂🩷

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

منم 4~5 شماره بالا بود!  کله پاچه که میخورم تا یه هفته چشام آلبالو گیلاس میچینه!🥲😂

ببخشید چاق هستین؟علائمش چیه

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

آزمایش چربی و ... انجام بده

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند