2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو بگو معیارت چیه تا بگم خوبه یا بد

چه معیاری؟

من اطلاعات چندانی ندارم تو پایگاه بسیج فرمانده مون برگه تبلیغاتی داده بهم گفت اگه دوست داشتم ثبت نام کنم آزمونشو

اونی که مد نظرمه نمیتونم بگم. ولی مثلا میتونی با ارشد بری دانشگاه آزاد درس عمومی بدی. مزایای خیلی به ...

شما تو حوزه علمیه درس خوندید؟

آخه بیشتر تدریس تو دانشگاه آزاد برای دروس عمومی واسه آقایون هستش

چه معیاری؟ من اطلاعات چندانی ندارم تو پایگاه بسیج فرمانده مون برگه تبلیغاتی داده بهم گفت اگه دوست د ...

من درباره حوزه جامعه الزهرا قم اطلاعات زیادی دارم

از خارج از کشور هم خیلی میان

بستگی داره به عنوان شغل بهش نگاه میکنی یا اینکه برای اوقات فراغت بری یا میخای علم دینی ات زیاد شه

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…

شما تو حوزه علمیه درس خوندید؟ آخه بیشتر تدریس تو دانشگاه آزاد برای دروس عمومی واسه آقایون هستش

من تا سطح ۲ ادامه دادم بعد به خاطر بچه و خانواده ادامه ندادم رشتمو عوض کردم ولی دوستان خانومی که سطح ۳ رم گرفتن الان استاد دانشگاه هستن

البته حقوقش ناچیزه درساش هم خیلی سخته واقعا سخته من خودم به شخصه پیشنهاد نمیکنم 

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…

من تا سطح ۲ ادامه دادم بعد به خاطر بچه و خانواده ادامه ندادم رشتمو عوض کردم ولی دوستان خانومی که سطح ...

خداحفظشون کنه بچه هاتونو

مگه به خانمای حوزوی هم حقوق میدن؟

بله شنیدم که دروس خیلی دشواری داره

خوابگاه و اینا میدن اگه بومی نباشیم؟بعد هزینه غذا و پخت و پز و اینا هم با خود طلبه س دیگه؟

خداحفظشون کنه بچه هاتونو مگه به خانمای حوزوی هم حقوق میدن؟ بله شنیدم که دروس خیلی دشواری داره خوا ...

سلامت باشی

اره حقوق میدن حقوقش در حد دبیری و اینا خود جامعه الزهرا رو دارم میگم که استخدام داره خود تو دانشکده شون

اون زمان من میرفتم خابگاه و ایناش رایگان بود غذا با خود داوطلب بود فکر کنم

بله غیر بومی هم قبول میکنن

میگم از افریقا امریکا المان روسیه چین خیلی میان خیلی دانشگاه بزرگیه

من خودم از رشت اومدم قم اینجا تو خابگاه میموندم

سلامت باشی اره حقوق میدن حقوقش در حد دبیری و اینا خود جامعه الزهرا رو دارم میگم که استخدام داره خود ...

آخه من شنیوم به طلاب خانم حقوقی نمیدن و فقط به آقایون میدن...

استخدامیاش چیا هست؟تو همون حوزه جامعه الزهرا مشغول میشه یعنی بعد استخدام؟

الان شما مشغول به تحصیل تو چه رشته ای هستید؟

ببخشید که اینقدر سوال میپرسما🥲❤

آخه من شنیوم به طلاب خانم حقوقی نمیدن و فقط به آقایون میدن... استخدامیاش چیا هست؟تو همون حوزه جامعه ...

بله خانوما هم حقوق دارن حداقل برای جامعه الزهرارو من خبر دارم که اینطوره

یک ازمون میگیرن و یه مصاحبه  تو همون حوزه ای که درس خوندن بعد از قبولی ازمون و مصاحبه میتونن همونجا مشغول به کار بشن

الان حقوق مشغول وکالتم

بله خانوما هم حقوق دارن حداقل برای جامعه الزهرارو من خبر دارم که اینطوره یک ازمون میگیرن و یه مصاحب ...

جسارتا شما چندساله بودید که رفتید جامعه الزهرا؟آخه شنیدم که برا گرعتن خوابگاه شرط سن داره ۱۸ تا ۲۰ ساله رو خوابگاه میدن

بله خانوما هم حقوق دارن حداقل برای جامعه الزهرارو من خبر دارم که اینطوره یک ازمون میگیرن و یه مصاحب ...

خیلی هم عالی انشاءالله که موفق باشید و پله های ترقی رو طی کنید