2777
2789
عنوان

خواب عجیبی دیدم

18 بازدید | 4 پست

نزدیک اذان صبح خواب دیدم یه نوزاد و یه بچه 3 یا 4 ساله رو بغل گرفتم و زلزله شدیدی میاد و دارم تند تند زیر لب ذکر میگم.توی خواب خیلی ترسیده بودم.بعد از اینکه زلزله تموم میشه خدا رو شکر میکنم و میرم توی اتاق دیگه ای که خواهرم با پسرش خوابیده بودن تا ببینم اونا چیزیشون نشده باشه که سالم بودن.فقط از خونه یه مقداری دیوارها و سقف خراب شده بودن.

بعد انگار که خونه روی یه کوهی باشه بود و من میتونستم از بالا اطراف خونه رو ببینم و میدیدم که عده ای  با قیافه های عجیب و تقریبا ترسناکی با بیل های خیلی بزرگی آدم هایی که بر اثر زلزله مردن رو توی دره پایین کوه میندازن و باخودم میگم خداروشکر که زنده موندم.

کسی میدونه معنی خوابم چیه؟

خیلی فکرم رو مشغول کرده

خدایا شکرت.از این به بعدم هوام رو داشته باش   

خیر ایشالا۰ زلزله تو خونه یعنی مشکلات خانوادگی ولی شما جون سالم بدر بردی یعنی مشکل حل میشه۰ منم خواب زیاد میبینم از روی تجربه خودم گفتم وگرنه علم غیب ندارم۰امیدوارم بد به دلت راه ندی

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

صدقه بده 

کلا خراب شدن سقف ودیوار جالب نیست

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.