2777
2789

یه مرغ فکر کنم برای شش نفر خوب باشه 

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوجه حاظری بگیر گلم

اگه مرغ روبدی برات جوجه ای دربیاره فک کنم ۴ نفر

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
جوجه حاظری بگیر گلم اگه مرغ روبدی برات جوجه ای دربیاره فک کنم ۴ نفر

خب تجربه ندارم و قرار برای یه دورهمی بزرگ سی نفر شاید چهل نفر جوجه درست کنیم نمیدونی چقدر باید بگیریم ک 

یه مرغ به هشت نفرمیرسه،ولی برای جوجه فقط سینه ی مرغ میخوای

خب گلم برای یه مهمونی می‌خوام تعداد مشخص نی سی نفر چهل نفر اینا بعد نمی‌دونم الان حاضری بگیرم یا مرغ بگیریم اصلا چقدر باید بگیریم 

خب تجربه ندارم و قرار برای یه دورهمی بزرگ سی نفر شاید چهل نفر جوجه درست کنیم نمیدونی چقدر باید بگیری ...

جوجه حاظری بگیر نصفش کتف و بال نصفش سینه  خودشون مزه دار شده با سس

اونجوری حدودا ۸کیلو اگه پر خور باشن

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
خب گلم برای یه مهمونی می‌خوام تعداد مشخص نی سی نفر چهل نفر اینا بعد نمی‌دونم الان حاضری بگیرم یا مرغ ...

با بال مرغ هم جوجه میزنن،که حاضرهست تومغازه ها،بازبهتره ازمرغ فروشی بپرسی

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
خب گلم برای یه مهمونی می‌خوام تعداد مشخص نی سی نفر چهل نفر اینا بعد نمی‌دونم الان حاضری بگیرم یا مرغ ...

مرغ بگیر عزیزم، چرا حاضری؟ 

مامان من قبل اومدن مهمونا جوجه رو حاضر میکنه و توی قابلمه کره میریزه و دم شام گرمش میکنه، خیلی خوبه، هم آماده است. هم هول هولی سفره نمیندازیم، چون ممکنه ۴۰ نفر باشن حداقل ۸ تا مرغ لازم دارید. از چند ساعت قبل مزه دار کنید خیلی بهتر از حاضری میشه