2777
2789
عنوان

شام چی داریننننن،😋

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 44 پست
قبلا کار آنلاین انجام میدادی چی شد,؟

بخابخاطر پول عمل شوهرم مجبور شدم بفروشم حتی چندتکه از جهازمو هم بخاطرش فروختم هنوزم یه عالمه قرض دارم فقط با یارانه 1600هست دارم زندگی میکنم اونم پول قبوض خرج زندگیم دارو ودکتر شوهرم هم هست دیگه نا ندارم بخدا بردار شوهرم وای فای داره گوشی شوهرمو وصل کرده میتونم بیام اینجا بخدا جز اینجا هیچ جایی رو ندارم 😭😭😭😭

اگه امضامو خوندی میشه برام دعا کنید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭😭
بخابخاطر پول عمل شوهرم مجبور شدم بفروشم حتی چندتکه از جهازمو هم بخاطرش فروختم هنوزم یه عالمه قرض دار ...

ببین عزیزم ناچاری کار کنی حتی شده فرش شستن برای همسایه پیاز و سبزی سرخ کردن براشون،  کمک کردن کار کشاورزی، زندگی خرج داره کاریش هم نمیشه کرد، پیش همسایه‌ها بسپر به همه بگن اگه کاری داشتن بهت خبر بدن، زندگی داره روی سختش رو بهت نشون میده تو هم جوونی الان نتونی از پسش بر بیای پس کی میخوای حرکت کنی

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم ناچاری کار کنی حتی شده فرش شستن برای همسایه پیاز و سبزی سرخ کردن براشون،  کمک کردن ک ...

روستای ما انقدر کوچیکه که هیچ کس اینکارایی که شما گفتید رو نمیده به کسی خودش انجام میده بخدا 😭🥺

روستای ما انقدر کوچیکه که هیچ کس اینکارایی که شما گفتید رو نمیده به کسی خودش انجام میده بخدا 😭🥺

چی بگم والا حالم بد شد، فقط توی این وقت اذان مغرب میتونم براتون از خدا درخواست کمک کنم  

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .
چی بگم والا حالم بد شد، فقط توی این وقت اذان مغرب میتونم براتون از خدا درخواست کمک کنم    

خیلی ممنونم عزیزم ببخشید اگه باعث ناراحتی تون شدم 🥺🙏🙏🙏♥

این خوب بود ولی ندارم،💔

منم همه وسیله هام تموم شده فقط بادمجون و پیاز دارم😂ایشالا فردا شب یارانه دادن میخریم

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

منم همه وسیله هام تموم شده فقط بادمجون و پیاز دارم😂ایشالا فردا شب یارانه دادن میخریم

من سیب زمینی تخم مرغ آب پز کردم

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

خیلی هم خووووببب  منم تخم مرغ آب پز خوردم

دلم تخم مرغ آب پز خواست الان

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
دلم تخم مرغ آب پز خواست الان

دو تا بنداز تو کیسه فریزر درشو گره بزن بذار تو سماور تا آب پز شه 

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40