2777
2789

دوستان من ۲۸ سالمه...

و متاسفانه به دلیل طرز تفکر احمقانه ای که در گذشته داشتم مدام مسیر ها رو اشتباه میرفتم و نتیجه این شد که من الان که ۲۸ سالمه نه دانشگاهی رفتم نه شغلی دارم و نه ازدواج کردم و نه  رابطه عاشقانه و جدی دارم...

مقصر اصلی تمام این نشدن ها خودم بودم...

البته بقیه بهم راهنمایی های غلطی کردن ولی من نباید به حرف اون ها گوش میدادم...

الان به مرحله ای توی زندگیم رسیدم که نمیدونم باید چیکار کنم؟

نمیدونم برم دانشگاه و ادامه تحصیل بدم در حالی که ۲۸ سالمه و چند ماهه دیگه ۲۹ ساله میشم و واقعا دیگه مثله سابق هیچ شور و شوقی برای درس خوندن و دانشگاه رفتن ندارم با اینکه توی دوران مدرسه همیشه معدلم بالای ۱۹ بود...

نمیدونم برم دنبال یاد گرفتن یه مهارت و کسب درآمد ولی باز هم برای شروع یه حرفه سنم بالاست...

نمیدونم ازدواج کنم یا نه،آخه حتی کسی نمیخواد باهام ازدواج کنه چون سنم برای ازدواج و بچه دار شدن هم بالاست و تمام پسرایی که سنشون به من میخوره ازدواج کردن...

نگین سنت برای هیچ کدوم از کارهایی که گفتم بالا نیست که واقعا سنم بالاست...

از طرفی چون سنم بالاست و مدام نیاز ج ن س ی م رو سرکوب کردم الان واقعا نمیتونم کارهای معمولی زندگیم رو خوب انجام بدم و اصلا انرژیم در حد یه دختر متاهل نیست و انرژیم و شور و شوقم برای زندگی از اون ها پایین تره...

اونقدر تحت فشار هستم به خاطر گذشتم که شب ها قبل از خواب دعا میکنم که ای کاش بمیرم و صبح دیگه از خواب بیدار نشم💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با اینکه هم دانشگاه میرم هم شغل دارم دقیقا همچین حسی دارم از ۱۰ سالگی تا الان 😔

تنها توصیه ام بهت اینه برو یه حرفه یاد بگیر درس اینا به هیچ جا نمیرسی فقط خودتو علاف میکنی 

چقد مث من ،ناراحت نباش بدتر از شما منم ،امیدوار شو به خودت ،سوخت عمرم جوونی م سر هیچ و پوچ ،تازه کلی م عذاب و درد کشیدم بخاطر افسردگی ،مشکلات روحی و .‌‌.. .و سخت تر از همه اینکه مقصر اصلی خودم بودم ،درسخون بودم و با استعداد ،ولی به جایی نرسیدم ،نه درس نه شغل و ازدواج..‌. .کارشناسی شیمی دارم البته .منم در شرف ۲۹ سالگی م و وضعیت روانی م در بغرنج ترین حالت ممکنه و بشدت تحت فشارم بابت سالهایی که از دست دادم 

با دعا کردن و نفرین کردن خودت هیچی درست نمیشه 

بلند شو یه حرکتی بزن اگه دیر شده نذار دیر تر بشه  نذار سرد تر بشی ،اگه تو گذشته اشتباه کردی الان تکرارش نکن الان کم کم جبران گذشته کن به فکر سنت و آینده نباش الانت رو درست کن

برا هیچکدوم از مواردی که گفتید دیر نیست به شرطی که همین الان همت کنید مثلا تصمیم بگیرید مهارت خیاطی یاد بگیرید ولی به جایی حسرت خوردن برا اینکه دیر شروع کردید همین فردا اقدام کنیید

مثلا تصمیم بگیرید برید روانشناسی بخونید و خیلی زود اقدام کنید

درواقع میخوام بگم الان دارید حسرت ۴ یا۵ سال پیش رو می‌خورید ولی اگه الان هم تحول ایجاد نکنید ۴ سال بعد هم حسرت وقت کشی الان رو میخورید

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
من با اینکه هم دانشگاه میرم هم شغل دارم دقیقا همچین حسی دارم از ۱۰ سالگی تا الان 😔 تنها توصیه ام ب ...

من وقتی سنم کم بودم تو دوران مدرسه بودم هم همین احساس رو نسبت به زندگیم داشتم و از زندگیم راضی نبودم...

و اینکه میدونی دوست دارم برم شاغل بشم ولی مدام یادم میوفته که مدرکم دیپلمه و دانشگاه نرفتم عصبی میشم