2777
2789
عنوان

چک گرفتم از کسی مرده حالا

110 بازدید | 19 پست

خانوما من دو میلیون از یکی چک داشتم این بنده خدا نگو شب خوابیده صبح بیدار نشده دیگه ،حالا دوتومنم ارزش نداره که  ولی  من چه بد شانسم خانوما 

شماره داداشش  و گیر آوردم که پولدارن ها  گفت ببخشین شما پولتون و  گفتم منکه نمیبخشم گفتم فقط از گردنم رد شه ندادید باشه برای اون دنیای داداشتون ، که گفت شماره داداش دیگم و میدم پولداره فقط نگید من دادم شمارشو گفتم باشه ، این پول راستش الکی بهش گفتم چیزی نیس ولی واقعا برام خیلیه مستاجرم تازگی سرم کلاه گذاشتن گنجایش این و دیگه ندارم 

بنظرتون زنگ بزنم چی بگم به دلش بیوفته بدع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار اجرا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایاشکر 🙏 .............................................. .....................  ۳/۳/۱۴۰۳ اولین بار با زبون خودش بهم گفت اون چیزی که ۶ ساله تو فکرشم*گفت از اینجا بریم *ایشالله ۴/۴/۱۴۰۴  خونم تو جایی هست که دوست دارم .........در تاریخ ۹/۹/۹۹ وام‌مون جور شد برا ساخت خونه😍 ایشالله درتاریخ ۹/۹/۱۴۰۰ تو خونه خوشگل و مستقل خودم دارم گلدونامو اب میدم برام دعا کنید ممنون.                                                        "توانا بود هرکه دارا بود"ز ثروت دل پیر برنا بودتهیدست به جایی نخواهد رسید اگر چه شب و روز کوشا بودندانست فردوسی پاکزادکه شعرش در این ملک بیجا بودگر او را خبر بود از این روزگارکه زر بر همه چیز والا بودنمیگفت آن شعر معروف را          

زنگ بزن بگو 

به داداشش 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

تاپیک میزنی قفل میکنی؟ 😕

○ یه نگاه ب خودت                                                                یه نگاه به طرز فکرت بنداز                                                      این دلیل اینجا وایستادنت ✌️
بخدا نی نی سایتم خرابه یکی تاپیک زدن یهو سه تا شد دوتاشو بستم که این یکی همه بگن ببینم ببخشید

خواهش میکنم عزیزم خواستم بنویسم خدارحمتش کنه اون بندهدخدارواونم قطعا روحش ارام نمیگیره وقتی پول گردنش باشه پولت روبگیرحتما هرطورشده چون خودت نیازت هست نبایدببخشی 

خواهش میکنم عزیزم خواستم بنویسم خدارحمتش کنه اون بندهدخدارواونم قطعا روحش ارام نمیگیره وقتی پول گردن ...

درسته حالا به داداشاش میگم نمیبخشم که پولمو بدن ولی آدم خوبی بود ذوق داشت خونه خریده بود تازه ،،، ازم مبل خرید  نقد داد بقیه اش رو چک ، اگر ندادن راضی به عذاب اونم نیستم 

چی بگم ، مثبت بگم گردن برادرته بده ؟ موندم چی بگم

عمینوبگوعزیزم اینطوربگوکه خدارحمتشون کنه امامن نمیتونم پولموببخشم لطفاپولم روبدین خودم مشکل مالی دارم اگه ندید گردنشون هست دلم راضی نیست 

درسته حالا به داداشاش میگم نمیبخشم که پولمو بدن ولی آدم خوبی بود ذوق داشت خونه خریده بود تازه ،،، از ...

اره عزیزم منم منظورم همینه اینارو فقط بگوکه پولت روبدن وگرنه که اون بندهدخدادستش ازدنیاکوتاهه دومیلیون هم ارزش نداره اونقدرا  چی بگم واقعادلم گرفت جوان بود؟🤕