2777
2789
عنوان

خاطرات خرابکاریای یواشکی + جایزه

| مشاهده متن کامل بحث + 30939 بازدید | 413 پست
اگه بخوام تعریف کنم دوروز تموم نمیشن😅

یکیشو که یه روز زمان میبره بگو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با سیم شارژر ضربه زدم صفحه تلوزیون ، یه لک سیاه افتاد مدام بزرگتر میشد به شوهرم گفتم عههههه چرا تلوزیون داره سیاه میشه 🤔🤔🤔

گفت تا زمانت داره میبرم درستش کنن 🤭😂😂😂

حالا یک ماه هم بود عروسی کردیم 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

من هیچ وقت از برند سیف خرید نمیکنم  چون ب خون انسانهای بی گناه آلوده است

داستان چیه

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

من هیچ وقت از برند سیف خرید نمیکنم  چون ب خون انسانهای بی گناه آلوده است

اتفاقا برند خوبیه 

مخصوصا سیف با نهایتا سرعت اش عالیه و سیف سفید کننده پیشنهاد میکنم به جای جوش شیرین و جوهر نمک سیف استفاده کنی

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

یه بار یخ از دستم افتاد زمین با پام شوت کردم زیر یخچال..🫣

دیگه نمی‌دونم خرابکاری محسوب میشه یانه..😶‍🌫️

https://daigo.ir/secret/11814854596                          هَر جاده ای کِـ خاکیه بی راهِه نیست...👌✔️                      ❤️💙🤍💚 🎶⛈️🍀🩷🩵💛💜          

من و دوستم داشتیم با گواش بازی میکردیم ، ازونا که نخو با گواش رنگی میکنی بعد میندازی لای کاغذ میکشی بعد یهو چشمم خورد ب دیوار که کلی رنگ پاشیده شده بود روش ، خواستیم پاک کنیم بدتر شد 😂خیلی ترسیده بودیم ولی کسی نفهمید خداروشکر 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!

من نقاشم و یه روز تصمیم گرفتم جا گلدونی قدیمی که داشتیم رو نو نوار کنم و یه رنگی بهش بزنم

روی بالکن داشتم رنگکاری میکردم و حسابی تو نقش باب راس فرو رفته بودم و کلی رنگ قرمز رو زمین ریخته بود و منم پا برهنه تو رنگا هنرنمایی میکردم

وسط کار شدیدا دشوییم گرفتم و بدو رفتم تو خونه که برم دشویی

بیرون که اومدم دیدم رد پاهام مثل پلنگ صورتی رو فرش کرم خونه مونده😐 هر چی تلاش کردم با شامپو فرش تمیزش کنم بدتر گند زدم و رنگا پخش شد

چون رنگ روغنی بود هیچ جوره جمع نشد و هنوز که هنوزه مامانم سر اون فرش کرم صورتی بهم غر میزنه