2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما حامله ای

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 

من خیلی دوست داشتم برای خودم یه کاری داشته باشم که بتونم. به درآمد برسم باورم نمیشه بالاخره به خواسته م رسیدم😍🥰🍓🍓

چه شبای از خدا در خواست میکردم که خدا دوست دارم مستقل شم

به در آمد برسم

شکر خدا تو زندگیم هر چی خواستم خانواده‌ م برام تأمین کردن

ولی دوست داشتم خودم زحمت بکشم

وبه درآمد برسم

خدایی بعضیا شورشو  در آوردن اول باعکس  بازدید و کامنت جمع میکنن  الان با دلیل خوشحالی  

اوایل خیلی صفحاتو  جلو میرفتم ببینم طرف عکس گداشته یانه  

الان اصلا برام مهم نیست اتفاقا  ببینیم یکی گفته عکس گذاشتم تاپیکش نمیرم 

اینم دیدم واقعا تاسف خوردم گفتم اینو بذارم 

کسایی که مثل من هستن  اصلا به همچین تاپیکایی نیان  و وقتشونو  تلف نکنن 

بای بای

پذیرش رحم اجاره و تخمک اهدایی از سراسر ایران.    
من خیلی دوست داشتم برای خودم یه کاری داشته باشم که بتونم. به درآمد برسم باورم نمیشه بالاخره به خواس ...

هزار مرتبه شکر

مرسی که دل ما رو هم شاد کردی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم