2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلفری چی هست؟من انجام ندادم دکترمم نگفت اصلا

برا اونایی ک ان تی ریسکش بالاست دکتر مینویسه

من با شوهرم دختر خاله پسر خاله ایم و برادر شوهرم از لحاظ ذهنی عقب مونده هست میخوام بگم دکتر برام بنویسه تا خیالم راحت شه بچه سالمه

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
برا اونایی ک ان تی ریسکش بالاست دکتر مینویسه من با شوهرم دختر خاله پسر خاله ایم و برادر شوهرم از لح ...

اهان.پس اگه اینطوره حتما بنویس.

علت عقب موندگی بردار شوهرت چیه؟ژنتیکیه یا در جریان بارداری و زایمان شده؟

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
عین همن؟؟؟ چه تفاوتی دارن با هم؟ رشد قدی و ایناشون مثل همه؟

من یک جفت داشتم دوقلوهام همسانن،بقیه اشتباه میگیرن ولی منو مادرشوهرم اصلا اشتباه نمیگیریم چون همش در ارتباطیم حتی صدای خنده هاشونم فرق میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر دو سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02

اهان.پس اگه اینطوره حتما بنویس. علت عقب موندگی بردار شوهرت چیه؟ژنتیکیه یا در جریان بارداری و زایمان ...

اون زمانا سونو ک نبوده دقیق نمیدونم ولی شش ماهگی تشنج کرده و سرش رشد نکرده

دونفر دیگه ام داخل طایفشون هست ک این مشکل دارن

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂