2777
2789
عنوان

میخواین برین خواستگاری؟! اینکار هارو رعایت کنید!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 91 پست
لطفا اصلا خواستگاری سنتی نرید پسرتون وقتی هنوز قدرت انتخاب شریک زندگیشو که مهم ترین انتخاب زندگیه ن ...

من رو ببخشین اما با نظرتون کمی مخالفم، من به شخصه علاقه قبل از رسمی شدن ازدواج رو نمی‌پسندم؛ شناخت رو چرا! شناخت لازمه یک ازدواج موفقه اما باید محدودیت و قوانین داشته باشه! مشخص کردن مدت زمان رابطه اشنایی ،اطلاع دو خانواده و...

مهم نیست مدل اشنایی چه جوری باشه ؛ سنتی یا صنعتی😅😂

با شناخت میشه یه کیس خوب رو از هر دو طریق بدست اورد ، چه بسا اشنایی سنتی احترام بیشتری رو منتقل میکنه

خلوت گزیده را به تماشا چه حاجت است...🐋💙
خب دیگه خواهر ‌‌من  خانمی با چهره متوسط به چه کار من میاد هر شخص یکبار ازدواج می‌کنه و دوست دار ...

خیلی مواقع آقایون رو زیبایی و خانم ها روی ثروت فرد مقابل توجه دارن و اخلاق و رفتار خود فرد و خانواده رو زیاد بهش توجه نمیکنن یکی از بزرگترین علت های طلاق هست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من رو ببخشین اما با نظرتون کمی مخالفم، من به شخصه علاقه قبل از رسمی شدن ازدواج رو نمی‌پسندم؛ شناخت ر ...

من نگفتم علاقه ی قبل از ازدواج وجود داشته باشه

گفتم برای پسراشون همسر انتخاب نکنن

کسی که انتخاب همسرشو میسپاره به مادر و خواهر و زن همسایه خب مشخصه فردا حل مشکلاتشم به همونا میسپاره

من نمیتونم با همچین ازدواجی کنار بیام

بخاطر نکته ابی رنگ ضربه بدی خوردم

متاسفم، چنین ناراحتی خیلی راحت از بین نمیره!!🥲🤍

اما بیاین یه جور دیگه به قضیه نگاه کنیم،  این قضیه میتونه یه تجربه ارزشمند باشه ، برای زمانی که مادر شدیم!😍❣️

متاسفم، چنین ناراحتی خیلی راحت از بین نمیره!!🥲🤍  اما بیاین یه جور دیگه به قضیه نگاه کنیم، &n ...

گلم چرا گفتی در عرض یه هفته نامزدم و خانواده ام و مهارت هامو از دست دادم؟؟

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

همش رو به عنوان یه پسر قبول دارم الا مورد اول شما یه دختر ۲۰ به بالا به من نشون بده باکسی نبوده باشه ...

تو‌خودت لا کسی رابطه نداشتی چقدر عقب افتاده ای که نمیدونی همونطوری ک مردا میاز جنسی دارن زناهم دارن و باید از راه درست نیازشونو براورده کنن ینی تز سنین دبیرستان با روش های پیشگیری اشنا شن تو بمون تو این طرز فکرت اخرم یه درب داغون گیرت میاد

همش رو به عنوان یه پسر قبول دارم الا مورد اول شما یه دختر ۲۰ به بالا به من نشون بده باکسی نبوده باشه ...

بنده یه نمونشم، این رو نگفتم که سو تفاهم ایجاد کنم، اما حرفتون اصلا با منطق جور در نمیاد! 

فکر میکند یه دختر خانوم اول دبیرستان با پاکیش میتونه توی مسائل مدیریت خانواده تاثیر گذار باشه؟ قطعا نه! یه همصحبت خوب چی؟ اون هم نه! 

مسائل خیلی مهمتری نسبت ب این موضوع وجود داره جناب!...

تو‌خودت لا کسی رابطه نداشتی چقدر عقب افتاده ای که نمیدونی همونطوری ک مردا میاز جنسی دارن زناهم دارن ...

خانم از وقتی که عشقم بهم گفت نه با همین سن کمم ماهی یه بار با پسر عموم بازار آزادم پس همه چی رو دیدم که میگم 

بعدشم بحث ازدواج بود بحث این داستانا نبود 😂

خوشم اومد دمتون گرم😊😍من خودم ۱۸سالمه الانم خانوادم میگن خواستگار داری میگم ردشون کنن بدون اینکه بخ ...

دور از جونتون عزیزدلم

خداروشکر که توی مسیر درست قرار گرفتین😍❣️

رفتن ب دانشگاه میتونه یه تجربه خیلی عالی براتون رقم بزنه و فعلا زمان فوکوس روی این مسائله

خانم از وقتی که عشقم بهم گفت نه با همین سن کمم ماهی یه بار با پسر عموم بازار آزادم پس همه چی رو دیدم ...

اگه پخته بودی ازین حرفا نمیزدی در ضمن واکسنای گارداسیل ۹ظرفیتی رو بزن و‌باهر کسی رابطه نداشته باش

من خودم تکلیفم با خودم مشخص نیست نمیدونم چیکار کنم حس میکنم با قبول کردنش قید همه آرزو هامو زدم  ...

قرار نیست قبول کنید، قراره برین و با اقا پسر اگر ب دلتون نشست ۴ تا ۶ ماه زیر نظر خانواده ها در زمان مشخص رابطه اشنایی برقرار کنید!

البته، اصلا توی این دوره وارد فاز احساسی نشید ک ذهنتون رو یه سانسور چی ماهر میکنه