2777
2789
عنوان

میخواین برین خواستگاری؟! اینکار هارو رعایت کنید!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 91 پست
همش رو به عنوان یه پسر قبول دارم الا مورد اول شما یه دختر ۲۰ به بالا به من نشون بده باکسی نبوده باشه ...

ببخشید مگه شما خودت تا سن ازدواجت باکسی حرف نزدی که همچین توقعی رو داری از بقیه؟با کسی هم بوده باشه مربوط به گذشتشه هیچکس مسئول نیست تو گذشته به شمایی که تو زندگیش نبودی متعهد باشه

همش رو به عنوان یه پسر قبول دارم الا مورد اول شما یه دختر ۲۰ به بالا به من نشون بده باکسی نبوده باشه ...

طرز فکرت کاملا اشتباهه 

من دو ماه دیگه بیست میشه

دست هیچ پسری بهم نخورده 

در حد آشنایی مجازی فقط بوده اونم به هفته نکشیده ارتباط رو کات کردم چون هیچ کدوم فرد ایده آلم نبودن

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این چه حرفیه

معلومه که هست

فقط چون مشخص نیستن و تو چشم نیستن کسی بهشون توجه نمیکنه آخرم با یه آدمی ازدواج میکنن که اصلا مناسب نبوده

دختر دبیرستانی مگراینکه خانواده افتضاحی داشته باشه که تو اون سن ازدواج کنه

توی دانشگاه انقدر دختر پاک هست ولی چون داف نیستن کشی نزدیکشون نمیشه یا چهره متوسط دارن نمیتونن جلب توجه کنن

متاسفانه زیاد دیدم

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

اینا همه نسبیه عزیزم یکی دوست داره ۱۸ازدواج کنه یکی ام پزشکه و تحصیلات شوهرش براش مهم نیست و شعور و ...

حق با شماست ، بعضی از این ها نسبیه! اما بعضی از قضایا باید به کل برداشته بشن ؛ دقیقا چیزی مثل ازدواج توی سن کمتر از ۱۸! خشونت خانگی توی این رنج سنی بی نهایت زیاده!!!

خلوت گزیده را به تماشا چه حاجت است...🐋💙

این چ حرفاییه ک میزنین خیلی زشته😓خب باشن مشکل کجاس؟مگ پسرا چی؟البته خوبه پسری اینو بخاد ک خودشم تا ب حال با هیچکس نبوده...در ضمن من هرکی هم سنو سال خودم میشناسم ینی ۱۸،۱۷ دوس پسر داره یا ازدواج کردن😂شما دیگ بگرد دنبال ی ادمی ک ذاتش درست باشه ک بیاد بگه رک و راست من قبلا با یکی بودم، یکی میبینی میگه با هیچکس نبودم و شما هم باور میکنید درصورتی ک ممکنه باهزار نفر باشه

و از من ، منی ماند که دیگر شوقِ چیزی ندارد..

عزیزدلم، ازدواج چیز بدی نیست،  شماهم توی سن مناسبی هستین؛ اگر با خانواده از نظر بینشی هم عقیده ...

من خودم تکلیفم با خودم مشخص نیست نمیدونم چیکار کنم حس میکنم با قبول کردنش قید همه آرزو هامو زدم 

این چه حرفیه معلومه که هست فقط چون مشخص نیستن و تو چشم نیستن کسی بهشون توجه نمیکنه آخرم با یه آدمی ...

خب دیگه خواهر ‌‌من  خانمی با چهره متوسط به چه کار من میاد هر شخص یکبار ازدواج می‌کنه و دوست داره همسرش از هر لحاظ عالی باشه هرکس یه نظری داره نظر من اینه در عین زیبایی با کسی نبوده باشه 

خب دیگه خواهر ‌‌من  خانمی با چهره متوسط به چه کار من میاد هر شخص یکبار ازدواج می‌کنه و دوست دار ...

تو خودت داغووووونی دنبال زن خوشگل نگرد 😂😂😂

این چ حرفاییه ک میزنین خیلی زشته😓خب باشن مشکل کجاس؟مگ پسرا چی؟البته خوبه پسری اینو بخاد ک خودشم تا ...

کلاس یازدهمه جدیش نگیرید