2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی مثل مادر نیست یعنی دنیا رو بگردی دیگه نمیشه مثلش پیدا کرد 

دقیقا

بخدا باهات موافقم

من خیلی به مامانم وابسته هستم یعنی نفس به عشق مامانم میکشم وقتی پیامای شما رو میبینم که مادرتون به رحمت خدا رفتن یه لحظه زبون لال بشه به حق امام حسین تصور میکنم اگه مامانم یه روز نباشه چکار کنم بعد ناخودآگاه میزنم زیر گریه

عزیزدلم مامانتون چند وقته فوت کردن شما چندسالتون بود الان کسی هست که هواتو داشته باشه تو بغلش گریه کنی

دقیقا بخدا باهات موافقم من خیلی به مامانم وابسته هستم یعنی نفس به عشق مامانم میکشم وقتی پیامای شما ...

یک سال ونیمه حدودا .من ۲۶ سالم بوده ‌. آره شوهرم هست ولی هیچ تکیه گاهی مثل مادر نیست. قدر مامانتو بدون 

یک سال ونیمه حدودا .من ۲۶ سالم بوده ‌. آره شوهرم هست ولی هیچ تکیه گاهی مثل مادر نیست. قدر مامانتو بد ...

خدا رحمتشون کنه عزیزم 

دقیقا هیچ کس مادر نمیشه واقعا گوهر تکرار نشدنی هست مادر

خدا رحمتشون کنه عزیزم  دقیقا هیچ کس مادر نمیشه واقعا گوهر تکرار نشدنی هست مادر

ممنونم.وقتی یکی با مامانشه یا مامانه هوای دخترش رو داره آنقدر حسرت میخورم و بغضم قورت میدم .آنقدر تو ابن چندوقت مریض شدم آخر هم همه دکترا گفتن مریضیات مال اعصابته 

ممنونم.وقتی یکی با مامانشه یا مامانه هوای دخترش رو داره آنقدر حسرت میخورم و بغضم قورت میدم .آنقدر تو ...

حق داری بخدا منم وقتی مامانم دورازجونش مریض میشه یا حالش بده میخوام بمیرم همیشه هم دلم براش تنگه همیشه حتی وقتی کنارشم