2777
2789
عنوان

از خونم بدم میاد

140 بازدید | 10 پست

خونه ای ک من زندگی میکنم خونه پدرشوهرمه‌ک‌من هرچی پول و طلا بود دادیم ولی هنوز ب اسممون نزده یعنی روهوایم  بلاتکلیفیم از اونورم اصلا از خونم خوشم نمیاد بعنی فضاش سنگینه حالمو بدمیکنه هرچقدر دکوراسیون وعوض کردم بازسازی کردیم ولی باز حالم روز ب روز خراب تر میشه  ناشکری نمیکنم ولی دوس دارم فقط از ابنجا برم ب نظرتون باید چیکارکنم دعا یاجیزی هس بسه این خونه رو عوض کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا میدونی جن داره

همش اعصابمون بهم ریخته اس

همش مریضیم

فضا سنگینه هر وقت میام تو خونه نفسم میگیره

بعضی وقتام صدای پا و صدای ظرف میاد

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من خونه پدر شوهرم زندگی میکنم طبقه همکف. یدونه اتاق بیشتر نداره و کلا خونه مون زشت و بدترکیبه. ده سال اینجا زندگی میکنم.

از اینجا متنفرم. مزاحمت خانواده شوهرمم هست...

این چندسال همش تو فکر خونه بودم و چون خونمون خوب نبود دپرس شده بودم و به کل شوههرم فکر نمیکردم. نمیرسیدم به کارام به خودم....

تا به جایی رسیدم که شوهرم ازم دلسرد شد...

خلاصه بگم چیزی که مهمه رابطه بین زن و شوهره. حواست باشه فکر خونه شوهرت رو ازت دور نکنه.

و امیدوارم به زودی زود خونه مورد علاقت رو بخرین

خسته

ینی حال خرابیای منم از اینه

خدا میدونه 

ولی راهکار هایی هست برای اینکه دورشون کنی

من انجام دادم بهتر شد ولی بازم دلم نمیخواد اینجا باشم

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40