2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا اخر این ماه کتاب ر ثبت نام کنید هر مدرسه رو خواستید تو اسم مدرسه بزنید مهم نیست

ثبت نام از خرداد شروع میشه ب محض تموم شدن و کارنامه دادن بچه ها

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
تا اخر این ماه کتاب ر ثبت نام کنید هر مدرسه رو خواستید تو اسم مدرسه بزنید مهم نیست ثبت نام از خرداد ...

مگه کلاس اولم باید کتاب ثبتنام کرد؟ فکر کردم کلاس اولی ها رو خود مدرسه بهشون میدن

خب یعنی چی هر مدرسه ای؟ یعنی پیش ثبتنام چرته ؟ من یه مدرسه دورتر از محلم تو میش ثبتنام زدم بعد چی میشه ؟

تا اخر این ماه کتاب ر ثبت نام کنید هر مدرسه رو خواستید تو اسم مدرسه بزنید مهم نیست ثبت نام از خرداد ...

چون نوشته که مدرسه ها دیگه لاطم نیست قولنامه سند یا قبض دریافت کنن و چک کنن

مگه کلاس اولم باید کتاب ثبتنام کرد؟ فکر کردم کلاس اولی ها رو خود مدرسه بهشون میدن خب یعنی چی هر مدر ...

عزیزم بله باید ثبت نام کنید یا پول میدید و همراه ثبت نام خود مدرسه براتون ثبت نام کتاب ر انجام میده بذهر حال چه مدرسه چه خودت تا اخذ این ماه وقت داری

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
پیش ثبت نام چیه؟ من بردم سنجش واکسنشم زدم. مدرسه ای که تو کروکیمونه پسندم نیست میخوام جایی دیگه ببرم ...

من واکسن نزدم با برگه سنجش باید واکسن زد؟ باید اونو پرینت بگیرم؟

همون سایتی که واسه سنجش رفتی یه گزینه هست پیش ثبتنام که مشخصات فرزند و خودتو همسرت و وارد میکنی و یه مدرسه انتخاب میکنی

منم تو محدودم مدرسه رو نمیخوام 

ولی تو پیش ثبتنام حرفی از محدوده نبود تمام مدارس اون منطقه هست که یکی و باید انتخاب کنی

پیش ثبت نام چیه؟ من بردم سنجش واکسنشم زدم. مدرسه ای که تو کروکیمونه پسندم نیست میخوام جایی دیگه ببرم ...

اون مدرسه ای که تو محدودتون نیست همینجوری قبول کرد که ثبتنام کنه؟ مشکلی نداشت ؟

من یه مدرسه رفتم انقدر بد برخورد کرد گف محدوده ها هنوز مشخص نشده ولی اگه فکر میکنی دوری پس نمیتونی ثبتنام کنی

تا اخر اردیبهشت یعنی؟ ثبتنام که خرداد به بعد هست چطور از مدرسه بخوام پس

دانش اموزان پایه اول دبستانی که خواهان تهیه کتب درسی هستند، می توانند در زمان ثبت نام کتاب درسی پایه اول ابتدایی ۱۴۰۳ - ۱۴۰۴ که از 10 تیر ماه لغایت 9 شهریور ماه می باشد، به سایت irtextbook.ir و یا سامانه مای مدیو به نشانی my.medu.ir مراجعه نموده و اقدام به ثبت سفارش کتاب درسی نمایند. ثبت نام کلاس اولی ها در سیدا مدارس از شرایط لازم برای ثبت سفارش کتاب درسی می باشد.

من واکسن نزدم با برگه سنجش باید واکسن زد؟ باید اونو پرینت بگیرم؟ همون سایتی که واسه سنجش رفتی یه گز ...

واکسنو بعدا بزن. سنجش هنوز نوبت نگرفتی؟ وقتش فک کنم داره تموم میشه. پرینت بگیر ببر باهات مرکزی که انتخاب میکنی شناسنامه های هرسه تاتون و عکس از فرزندت. من ندیدم مدرسه ای نوشته باشه برای انتخاب. اون مکانی که میخوایی بری سنجش رو زده انتخاب کن فقط

شما کلاس اولی داری؟

نه عزیزم برای شما با ما فرق داشت گذاشتم برات مطلب رو