2777
2789

یک ساله نتونستم لباس بخرم. دانشجوام نمیتونم کتاب بخرم😔😔

خیلی اعصابم خورده. یسری مشکلات دارم نمیتونم سرکار برم.  اعتماد به نفسمو از دست دادم لباس نو ندارم😢😔

مشاور تحصیلی❤برنامه ریزی درسی 💖 انتخاب رشته💞معرفی کتاب تست🌸آموزش رایگان زبان انگلیسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بخاطر گرونی توی این سن کم روزی هزار بار به خودکشی فکر میکنم 

با اینکه خودم کار میکنم و مجروم و خانوم هستم و خرجووو مخارج کسی روی دوش من نیست 

مردممونو دارن ذره ذره اب میکنن

و من چیزی ز دل کندن نمیدانم..

عزیزم غصه نخور تو این زمونه حال و روز هممون همینه، حالا تو ک مجردی خیلیا واس بچه هاشون نمیتونن بخرن کمرشون خمه زیر این آواری ک سرمون آوردن

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم،ولی میدونم بجای دندون ممکنه دل بشکنه،واسه همین میخندم و سکوت میکنم:)
من بخاطر گرونی توی این سن کم روزی هزار بار به خودکشی فکر میکنم  با اینکه خودم کار میکنم و مجرو ...

عزیزم برای هیچکس دلسوزی نکن..من به-این-نتیجه رسیدم شخصا

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️
عزیزم غصه نخور تو این زمونه حال و روز هممون همینه، حالا تو ک مجردی خیلیا واس بچه هاشون نمیتونن بخرن ...

چه ربطی به مجردی داشت؟ الان من مجردم شرایطم خوبه؟ نمیدونم چرا فکر میکنید مجردا پادشاهی میکنن؟

مشاور تحصیلی❤برنامه ریزی درسی 💖 انتخاب رشته💞معرفی کتاب تست🌸آموزش رایگان زبان انگلیسی

من از ترس اینکه یه مقدار پولی هم که دارم خرج نشه باورت میشه میمونم خونه نه اینکه بخواهم لباس بخرم نه منظورم خورد وخوراک  از ترسم بیرون نمیرم مبادا چیزی دلم بخواهدبخرم بعد بدبخت بشم الان که دیگه کوچکترین چیز میخواهی بخری ۱۰۰تومن باید پول بدی یهو میبینی حسابت خالی شد 

عزیزم برای هیچکس دلسوزی نکن..من به-این-نتیجه رسیدم شخصا

دلسوزی چی آخه 

خودم یکی از این هیچکسم 

دیروز بعد کار رفتم یکم خوراکی بگیرم جون بگیرم 

موقع خساب کردن اندازه حقوق ۳ روزم بود 

حالا خوراکیا به قدری کم بود که نگو 

هوووف..

و من چیزی ز دل کندن نمیدانم..