2777
2789

سلام ميخوام ليپوماتيك كنم كسي جديدا خودش يا نزديكانش انجام داده؟

گاهی با یک اشتباه نوزده نمیشی صفر میشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکم وپهلو ، قبل از عید ۹۵، دوماه طول کشید  تا خوب شد ، البته حجم چربی که برداشته شد زیاد بود ، ۹ تا سوراخ روی شکموپهلوش بود چون بخیه نمیخوره خونریزی زیادی داره و دیر خوب میشه 

مامانِ دوتا دختر ناز 🌸🌸
شکم وپهلو ، قبل از عید ۹۵، دوماه طول کشید  تا خوب شد ، البته حجم چربی که برداشته شد زیاد بود ، ...

يعني رسما كاري نميتونست بكنه مثلا كارخونه؟

يعني رسما كاري نميتونست بكنه مثلا كارخونه؟

اصلا، بخاطرخونریزی خیلی ضعف داشت ، تا یکماه حموم هم من نمیذاشتم تنها بره، نمیتونست روپا باشه، درد هم داشت 

مامانِ دوتا دختر ناز 🌸🌸
توي پيج ها اكثرا ميگن نقاهت يك هفته اس آخه

بستگی به حجم چربی داره ، گفتم که مادر من۹ تا سوراخ داشت ، ولی یکهفته که سوراخ ها بسته نمیشه . تازه از هفته دوم خونابه میاد بیرون 

مامانِ دوتا دختر ناز 🌸🌸
بستگی به حجم چربی داره ، گفتم که مادر من۹ تا سوراخ داشت ، ولی یکهفته که سوراخ ها بسته نمیشه . تازه ا ...

كلا چندكيلوكم كرد؟ بعد عمل معلوم بود سايز كم كرده؟

كلا چندكيلوكم كرد؟ بعد عمل معلوم بود سايز كم كرده؟

حدود ۲۰ کیلو کم کرد ، آره تغییر سایزش خیلی مشخصه ، شکمش مثل زن حامله ی پا به ماه بودالان صاف شده 

مامانِ دوتا دختر ناز 🌸🌸