2777
2789

سلام مرسی که اومدین ب تاپیکم، من یه کمک میخواستم براساس تجربه یا علم ب بازار یا هرچی دارین میتونین راهنمایی کنین من جدیدا بفکر افتادم پس انداز کنم تا بتونیم چندسال آینده صاحب خونه بشیم، درآمد ماهانمون نزدیکان پنجاه تومن میشع منو شوهرم باهم. اگه ده تومن خرج ماهانه کنیم چطور با چهل میلیون پس انداز در ماه میتونم سه چهار ساله خونه بخرم و اینکه اون محدوده و خونه ای که مدنظرمه از ۳ میلیارد تا ۳۵۰۰ هست خام تا کاملش برام فرق نمیکنم چون خودم خونه سازمانی هستم فعلا و اینجوری نیست ک بخوام خونه بخرم یه راست برم بشینم توش، شوهرم میگه نمیتونیم بی‌خیال شو، من همین الآنم قرعه کشی خانگی شرکت میکنم بیشتر حقوقمو ولی خرج مسافرت و لباس و خوراک میشه خیلی هم اهل طلا نبودم فقط یکم برا استفاده دارم حدود ۶۰ تا ۷۰ گرم که نمیشه روش حساب کرد، حالا می‌خوام نخرم نخورم نپوشم ولی خونه دار بشم ،ایا وامی هست که بتونیم بگیرم قسطش بالا باشه؟! با پس انداز چیکار کنم طلا بخرم یا بذارم بانک؟ یا چی؟! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما اگه درآمدمون ماهی ۳۰ هم بود راحت خونه دار میشدیم  اما متأسفانه خیلی کمتر از این حرفاس

یعنی خونه سمت شما ارزونه؟! سمت ما خونه گرونه این قیمت ک گفتم هم برا شهرستانه شوهرمیناس

فکر کنم ۲۳  دقیق نمی‌دونم

خیلی زورم میاد ۲۳ درصد آخه محل کارمم وام میده سیصد تا ۲۳ درصد ولی من خودم قرعه ده ماهه صد تومن شرکت کردم بدون سود و ضامن خیلی بهتر بود

یعنی خونه سمت شما ارزونه؟! سمت ما خونه گرونه این قیمت ک گفتم هم برا شهرستانه شوهرمیناس

مام شهرستانیم 

نه والا ارزون نیست شهر زیارتی حضرت معصومه هستیم خونه قدیمی و نمدار و آجری تو پایین شهر ۳ و نیم میلیارده 

ما سفر و اینا نمی‌ریم مدیریت خرجمونم خوبه