2777
2789
عنوان

خانما این حشرات چی هستن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 20 پست
اینا مورچه پروازیه سعی کن دورشون کنی تو شهرستان ها میشه تو یه اتاق باشند بدن نیش میزنن

همون چندتا بودن حشره کش زدم بی جون شدن بعدش  تو آب خفه شدن از اون موقع تا حالا دیگه ندیدم ازشون

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
همون چندتا بودن حشره کش زدم بی جون شدن بعدش  تو آب خفه شدن از اون موقع تا حالا دیگه ندیدم ازشون

چه طوری تو آب خفه شون کردی😂😂😂

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه طوری تو آب خفه شون کردی😂😂😂

حشره کش که زدم بی جون شدن گرفتم انداختمشون تو آب  

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،

خربوریدان ک میدونید کاربری قبلیشون اوپرا بود 

اون زمان چندباری گفتن ک با همسرشون چندسالی تو یک خونه بودن ولی ازدواج رسمی نکردن حالا استارتر این تاپیک یجا گفتش ک اوپرا عقاید محکمی نداره چون قبل ازدواج باشوهرش همخونه بوده 

درصورتی ک ایشون فقط عقد رسمی نبودن وگرنه محرم بودن 

استارتر اون تاپیک قفل کرد

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
خربوریدان ک میدونید کاربری قبلیشون اوپرا بود  اون زمان چندباری گفتن ک با همسرشون چندسالی تو یک ...

اره عزیزم اوپرا جان رو میشناسم ،ممنون عزیزم از پاسخگوییت