2777
2789

برو دکتر مغز و اعصاب 

مامان شدن یعنی دیگه تنها نیستی و یه همدم کوچولو داری که وقتی دستتو میزاری روی دلت حسش می‌کنی  پرنسس مامانی منتظرتم بیا و خونمون رو شیرین کن 🤰♥️فندق مامان بابا🌿😻خدایا به خاطر این نعمت قشنگی که بهمون دادی شکرت خودت مراقب تو دلیم باش 🤲🏻👧🏼 خوشحالم از اینکه دخترم طعم پدر داشتن رو میچشه کلمه بابا رو به زبون میاره و بهش تکیه می‌کنه   آخه من خودم هیچوقت پدر نداشتم و خیلی تو زندگیم ضربه خوردم پدرمو حلال نمیکنم لحظه لحظه پدر داشتن رو با دخترم حس میکنم میشه برای سلامتی و تندرستی پدر دخملم یه صلوات بفرستی ممنونم خواهر گلم 🌼❤️ خب خواهرای گلم امشب وارد ماه نهم بارداری شدم تو این نه ماه خیلی چیزا رو درک کردم و بزرگ شدم امیدوارم مادر خوبی برای دخترم باشم برامون دعا کنید   دخترم ماه من منتظرتم بعد ۳۰ روز چهره ماهتو🌜میبینم و بوی تنت رو استشمام میکنم اون لحظه از خدا دیگه هیچی نمی‌خوام خدایا شکرت بخاطر اینکه بهم یه رفیق دادی 🌱🌈♥️بلاخره دختر عزیزم به دنیا اومد آخ نگم از چهره ماهش انگار دنیا رو بهم دادن مثل ماه الان کنارم خوابیده خدایا شکرت 🧚

این که چیزی نیست یه قرص اعصاب بخوری خوب میشی ،افسردکی داری،منم روزی یدونه می‌خورم نخورم مثل تو می شم ...

وقتی میخوری ، حالت بهتر میشه ؟ من از دارو میترسم ، میترسم بهش عادت کنم تا آخر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درمانش چیه گلم ؟ من از دکتر مغز و اعصاب و داروهاش میترسم😔

دکتر نرو 

خودت تو خونه با کمک بچه هات و ایجاد شادی خودتو درمان کن عزیزم 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
وقتی میخوری ، حالت بهتر میشه ؟ من از دارو میترسم ، میترسم بهش عادت کنم تا آخر

آره می خورم حالم بهتر میشه ، از چی می ترسی؟ حتی اگه تا آخر عمر هم لازم باشه می خورم ،بهتر از اینه که بچه هام بچگی سوم خراب بشه ،فردا که بزرگ بشن به گذشته فکر کنم یه مادر غمگین و به خونه به هم ریخته یادشون بیوفته و هزار تا عقده پیدا کنن،من تا بچه هام تو خونم هستن میخورم بعد از اونم ببینم چی میشه خدا کریمه ،اصلا شاید حالمون خوب شد و قطع کردیم ،به هر حال انتخاب بین بد و بدتره، الان توی بدتر هستی ،بد رو انتخاب کن دارو رو بخپر،مغزت رو آزاد می‌کنه و فرصت درست فکر کردن بهت میده تا بفهمی چطور حالتو خوب کنی ،فشار رو از مغزت برمیداره 

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
دکتر نرو  خودت تو خونه با کمک بچه هات و ایجاد شادی خودتو درمان کن عزیزم

نمیشه یه روانشناس می گفت مثل این میمونه بگیم بدون دارو اسهال تو درمان کن،باید دارو بخوره تا مغزت آزاد بشه و بتونه روش های ایجاد شادی رو پیدا کنه بعد کم کم دارو رو قطع کنه 

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
😭😭😭😭😭

عزیزم حداقل تلاشتو بکن 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
نمیشه یه روانشناس می گفت مثل این میمونه بگیم بدون دارو اسهال تو درمان کن،باید دارو بخوره تا مغزت آزا ...

درسته 

ولی دارو باعث وابستگی و خواب زیاد و عمیق میشع

درسته  ولی دارو باعث وابستگی و خواب زیاد و عمیق میشع

بعضی وقتها باید بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کرد،من می‌دونم این خانوم چی میگه،زندکی و مغزش فلج شده انگار ، راستی من میخورم بجز دو هفته اول خواب زیاد ندارم

من از عوارض بدتر دارو خیلی میترسم

الان آرزوی مرگ میکنی اونوقت از عوارض بعد میترسی؟ مرگ تو به تعویق بنداز لااقل به خاطر بچه هات

برنامه روزانه داشته باشید و خودتون موظف کنید به انجامشون ، ورزش ، مدیتیشن ، پیاده روی ، موزیک و رقص ، مطالعه ، فیلم ، آشپزی غذاهای حدید و..... فقط باید قدم اول بردارید خدا به همراهتون

نه دامیست ، نه زنجیر ... همه بسته چراییم؟