2777
2789
عنوان

شما به جای من بودین این موهارو مشکی پرکلاغی میکردین؟🥲+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 42 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرکلاغی به موهای من فوق العاده آسیب زد،من قهوه ای تیره میزنم که نزدیک به مشکی هست،طبیعی میشه،اِن سه ...

اره تازه ی جا داشتن میگفتن اسیب میزنه 

هی

و من چیزی ز دل کندن نمیدانم..

ممنون  چشات خوشگل میبنه  موی کوتاه عالیه😍مخصوصا برای تابستون

فدات💕

اره مخصوصا من موهام موخوره داره دیگه زیبایی موهامو بیخیال شدم فقط میخوام از شرش خلاص شم

چو تخت پاره بر موج رها رها رها من 🌊🕊
فدات💕 اره مخصوصا من موهام موخوره داره دیگه زیبایی موهامو بیخیال شدم فقط میخوام از شرش خلاص شم

منم قبلا موخوره داشتم ناجور

کچل کچل کردم 

راحت شدم

منم قبلا موخوره داشتم ناجور کچل کچل کردم  راحت شدم

وای با چی کچل کردین😱

یجوری نبودین ؟ اون مدتی که مو نداشتین چی رو سرتون میذاشتید؟     بعد چندماه موهاتون دراومد؟

چو تخت پاره بر موج رها رها رها من 🌊🕊
من موهاتو ندیدم ولی مشکی پرکلاغی نکن واقعا  کسی که خدادادی موهاش پرکلاغیه خیلی قشنگن اما با رن ...

شانس نداریم ک خدادادی ی چیز داشته باشیم/:

وای با چی کچل کردین😱 یجوری نبودین ؟ اون مدتی که مو نداشتین چی رو سرتون میذاشتید؟     بعد ...

با کمک ماشین اصلاح 

چرا والا به شدت وحشتناک شده بودم 

ولی برام مهم نبود

و شال میزاشتم سرم😂

موهای من انگار روی موی مشکی حنا گذاشتی😂تو افتاب سرخ میزنه تو سایه خرمایی دلم میخواد مشکی بشه داداشم ...

🤣🤣🤣فقط توصیف داداشت

موهای منم تقریبا مثل شماست