2777
2789
عنوان

یه مشکل زنانه

170 بازدید | 15 پست

سلام یکی از نگرانی درم بیاره... دخترم شیرخواره... یک سالشه ماه پریود شدم این ماه یه هفته عقب انداختم فقط با این تفاوت ک دو روز لک بینی و ترشح خونی داشتم بعد قطع شد

چرا؟ کسی میدونه

هیچ علائمی ندارین؟ 

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطه بدون محافظ داشتین؟؟؟ممکنه باردارباشین

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
فقط دوسه روزی ک تاریخم بود کمر درد بعدم هیچ

آها خیر انشالا 

بی بی چک نزدین؟ 

حمظ احتیاط یکی بزن ببین

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

دقیقا شب قبل پریودی ماه پیش ی نزدیکی مشکوک داشتم... ولی خوب فرداش پریود شدم... مگه میشه؟ 

بنظرم ی تست بزن 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
ن نزدم میترسم

تا نزنی مشخص نمیشه خب

بلاخره ک باید بزنی

هیچ داروی خاصیم مصرف نمیکنی

نه هیچی فقط این ماه چون دخترم ریه هاش عفونت کرد رفت بیمارستان خیییلی جوش زدم و گریه و استرس... 

از استرسم میتونه باشه 

ولی میکی ی هفته گذشته پس ی تست بزنی بد نیست