2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت با کلم بنفش💜

5865 بازدید | 23 پست

سلام خانوما... من هفته ۱۱ بارداریمه و به پیشنهاد زن داداشم این آزمایشو انجام دادم😁

جالبه که تغییر رنگ داد...

چون نظرات متفاوتی دیدم راجب اینکه تغییر رنگش تیره با روشن دختره با پسر

گفتم از شما عزیزا نظر بخوام 💞

😁🌈

چیه چی هس

کُردم وافتخارمیکنم به کرد وکردستان😌🤜منال ناف کرمانشان 😏 وقتی میگی کورد تورک م اینجوری بگو دیگه البته تاکید من بی دلیل نی کورد هم درسته آما😅ما میگیم کردستان نه کوردستان درسته  اگر دقت کرده باشید اخبار های ماهواره که مربوط به کردستان عراق هست کرد رو کورد مینویسنن همچنین کوردستان    حالا خود دانی میخوای عراقی باشی بگو کورد میخوای یه ایرانی اصیل پرافتخار باشی بگو کُرد.  💗🌸💗🌸💗🌸                 اسمم روژین به معنای روز کردستان😊❤      Iam hes sheshomi& �🥳                                  قلبم داداشم زندگیم خواهرم هست ونیستم باوگ ودالگکم🥺❤⭐                                                      تمام وجودمو میزارم پای خواهرم تا یه خانم دکتر عالی تحویل جامعه بدم:)))))) بااینکه ۱۳سالشه😅                           

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای من بنفش شد nt هم گفت ۸۰درصد دختره

من صورای شد  بچم پسربود 

این بار بنفش شد و بچم دختربود 

پس 

بنفش دختره 

صورتی بشه پسره

فدای چهارتادخترام😍قربون سه تاپسرام😍دورهفت تاتون بگرده مادرتون😍

من صورای شد  بچم پسربود  این بار بنفش شد و بچم دختربود  پس  بنفش دختره  ...

مال منم روشن شد، یه جورایی صورتی

خودم دلم میخواد پسر باشه همسرم دختر میخواد😁

حالا ببینم پسر مامانه یا دختر بابا

😁🌈
نصف یه کلم بنفش رو با دو لیوان آب میجوشونیم، سرد که شد به مقدار مساوی با ادرار ترکیب میشه و تغییر رن ...

چه عجیب

کُردم وافتخارمیکنم به کرد وکردستان😌🤜منال ناف کرمانشان 😏 وقتی میگی کورد تورک م اینجوری بگو دیگه البته تاکید من بی دلیل نی کورد هم درسته آما😅ما میگیم کردستان نه کوردستان درسته  اگر دقت کرده باشید اخبار های ماهواره که مربوط به کردستان عراق هست کرد رو کورد مینویسنن همچنین کوردستان    حالا خود دانی میخوای عراقی باشی بگو کورد میخوای یه ایرانی اصیل پرافتخار باشی بگو کُرد.  💗🌸💗🌸💗🌸                 اسمم روژین به معنای روز کردستان😊❤      Iam hes sheshomi& �🥳                                  قلبم داداشم زندگیم خواهرم هست ونیستم باوگ ودالگکم🥺❤⭐                                                      تمام وجودمو میزارم پای خواهرم تا یه خانم دکتر عالی تحویل جامعه بدم:)))))) بااینکه ۱۳سالشه😅                           
مال منم روشن شد، یه جورایی صورتی خودم دلم میخواد پسر باشه همسرم دختر میخواد😁 حالا ببینم پسر مامان ...

سونو ان تی رفتیه

فدای چهارتادخترام😍قربون سه تاپسرام😍دورهفت تاتون بگرده مادرتون😍

چه عجیب

بر اساس PH تغییر رنگ میده

اگه ادرار اسیدی باشه رنگشو روشن میکنه، اگه به مقدار سرکه ام به محلول کلم اضافه کنی روشن میشه

ولی اگه قلیایی باشه رنگش تیره تر میشه

😁🌈

خانما و اسی عزیز

یه سوال دارم 

من ۴ روز از موعدم گذشته در اقدامم

درد زیر شکم و کمر دارم هر لحظه فک میکنم پریود شدم ولی نمیشم 

بنظرتون باردارم؟

برا حاجت دلم یدونه صَلوات میفرستی؟😔💛