2789
عزیزم کی باید ثبتنام کنی . من دوست دارم رشته های زبان پیام نور  ثبتنام کنم . چجوری و کی باید ثب ...

وقتی بقیه کنکور دادن رتبشون اومد و زمان انتخاب رشته .

میرین کافینت برگه انتخاب رشته میگیرین بدون کنکور پیام نور رشته مورد نظرتون رو میزنین

.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه رشته ای؟ راضیه؟ 

انسانی بود ، پیام نور روانشناسی میخونه .

این معدل کم و مردودیش بخاطر فوت پدرش بود الان خداروشکر درسش اونجا خیلی خوبه راضیم هست چون خودش همیشه میخوند با معلمم کاری نداشت اونجا راحت تره ازدواجم کرده 😑😂

.

انسانی بود ، پیام نور روانشناسی میخونه . این معدل کم و مردودیش بخاطر فوت پدرش بود الان خداروشکر درس ...

بچه ها حالا بنظرتون روانشناسی پیام بهتره یا رشته های زبان انگلیسی 

از لحاظ بازار شغلی و اینا

بچه ها حالا بنظرتون روانشناسی پیام بهتره یا رشته های زبان انگلیسی  از لحاظ بازار شغلی و اینا

با زبان یا باید یا تدریس کنی یا ترجمه

روانشناسی با لیسانسش میتونی تدریس کنی یا تو سازمان بهزیستی استخدام بشی ولی اگر ادامه بدی میتونی مطب بزنی

من بزرگسالان که ترمیم میکردم اونم مردودی هاش رو پاس میکرد در حد قبولی میخوند فقط . دهمش ۱۶ بود یازد ...

منم میخام برم مردودی پاس کنم تو بزرگسالان چطور مدرسه ای کمک میکنن پاس شم 

منم فقط میخام برم دانشگاه 

تایپک های مفید منم تگ کنید

با زبان یا باید یا تدریس کنی یا ترجمه روانشناسی با لیسانسش میتونی تدریس کنی یا تو سازمان بهزیستی اس ...

من تدریس زبان رو خیلی دوس دارم  برام دعاکنین  حال روحیم داغونه 😔

با زبان یا باید یا تدریس کنی یا ترجمه روانشناسی با لیسانسش میتونی تدریس کنی یا تو سازمان بهزیستی اس ...

عزیزم یه سوال دیگه

پیوم نور بخوام ثبتنام کنم . هر رشته رو میتونم برم از رشته های زبان ؟